Waar kan ik grote kamerplanten kopen

Waar kan ik grote kamerplanten kopen?


Met een grote kamerplant geniet je van een ware eyecatcher binnen iedere ruimte. Ze zijn ontzettend veelzijdig en kunnen in iedere ruimte een statement maken. Daarnaast passen ze perfect binnen de huidige woontrends. Anno 2019 is het ontzettend belangrijk om meer groen en natuurlijke elementen in huis te halen. Het is niet voor niets dat de Urban Jungle tegenwoordig zo populair is. Wil jij graag grote kamerplanten in huis halen? Maar twijfel je nog een beetje over de voordelen en weet je niet waar je deze vandaan moet halen? In dit artikel geven we antwoord op de prangende vraag: ‘waar kan ik grote kamerplanten kopen?’ Daarnaast vertellen we meer over de voordelen van grote kamerplanten in huis!

grote kamerplanten

copyright Chic Plants bv

Voordelen van grote kamerplanten

Waarom zou je een grote kamerplant in huis halen? Dat is een goede vraag, zeker als je niet gezegend bent met groene vingers. Vaak zien we dat mensen zonder een voorliefde voor planten ook totaal geen groen in huis halen. ‘Alles gaat toch binnen een week dood’, is dan een veelgehoord argument. Maar weet je niet hoe belangrijk het is om over voldoende groen in huis te beschikken? Niet alleen voor de sfeer in je woning, maar ook voor de luchtvochtigheid. Wij zetten de belangrijkste voordelen van grote kamerplanten voor jou op een rijtje:

  • Planten hebben een positieve invloed op ons humeur. Mensen halen veel gezondheid en geluk uit de buitenlucht. Helaas zitten we nog steeds te veel binnenshuis. Door iets uit de natuur naar binnen te halen, zal ons humeur duidelijk met sprongen vooruit gaan. Bovendien helpt het zorgen voor planten tegen stress en nervositeit. Een win-win situatie dus!
  • Met grote kamerplanten kun je een waar statement in huis maken. Heb je een loze hoek in de woonkamer? Oogt het geheel maar saai en niet af? Een grote kamerplant doet vast de truc.
  • Grote kamerplanten hebben luchtzuiverende eigenschappen. Je staat er waarschijnlijk niet dagelijks bij stil, maar we worden iedere dag met verontreinigende stoffen geconfronteerd. Dit heeft zo zijn weerslag op onze luchtwegen en weerstand. Kamerplanten zorgen voor een gezonde luchtvochtigheidsgraad binnenshuis en filteren de lucht van verontreinigende stoffen. Hierdoor voel je je energieker, bouw je meer weerstand op en zijn luchtwegproblemen verleden tijd.
grote kamerplant binnen

copyright Chic Plants bv

Waar kan ik grote kamerplanten kopen?

Ben je helemaal enthousiast geworden? Race je het liefst zo snel mogelijk naar het eerste het beste tuincentrum? Wacht daar dan nog maar heel even mee. Wij raden het meestal aan om naar een speciaalzaak te gaan. Hier zijn deskundigen met een hart voor planten. Bovendien genieten zij van jarenlange ervaring en kennis, zodat ze jou een advies op maat kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan erkende webshops zoals Chicplants of speciaalzaken bij jou in de buurt. Zeker als je net komt kijken in de wondere wereld van planten, is het verstandig om bij een professional je aankoop te verrichten. Hier is de kwaliteit en levensduur van de plant gewaarborgd en word je altijd van een advies op maat voorzien.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl