Woonaccessoire tip voor hondenbezitters

Woonaccessoire tip voor hondenbezitters


Honden zijn ieders beste vriend. Na een flinke wandeling komen jullie thuis. Jij gaat er even lekker zitten op de bank. En jouw hond? Uitrusten in zijn mand? Hij ligt er heerlijk in, maar écht mooi is het niet. In deze blog vertellen we je alles over mooie decoratieve hondenkussens. Kussens die passen bij elke interieur stijl.

De tijd van saaie ovale hondenmanden is voorbij. Er zijn onwijs veel leuke kussens en bedden te vinden voor je hond. Wij lichtten Lex & Max uit omdat we vinden dat deze de allerleukste kussens heeft. Zij hebben ruim 1400 verschillende hondenkussens. Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende interieurstijlen zoals industrieel, landelijke, klassiek of modern.

Lex en Max hondenkussens

Het Nederlandse Lex&Max® is een van de populairste hondenmerken van Europa. Met Lex en Max hondenkussens heb je een ruim aanbod om uit te kiezen. Zoals eerder benoemd kan je kiezen uit ruim 1400 verschillende hondenkussens, hondenbedden en meubels voor honden. Ze hebben voor alle woonstijlen toepasselijke kussens. Daarbij vind je de designs ook in verschillende maten. Of je nu een schattige kleine Franse bull hebt of een labrador, ze hebben altijd de juiste maat beschikbaar.

We raden wel aan om een kleur te kiezen die matcht bij de vacht van je hond. Dan zijn de uitgevallen haren minder zichtbaar.

Voor welk hondenkussens kies je?

Ben je op zoek naar hondenkussens? Start je zoektocht dan met het afvragen wat voor kwaliteit je wilt. Verschillende prijsklasse geven verschillende kwaliteiten. Honden hebben doorgaans scherpe nagels. Het is daarom aan te raden om te kiezen voor een kussen met een sterke kussenhoes.

Let er ook op of de hoes verwisselbaar is. Hondenkussens worden gebruikt als bed. Het is aan te raden om de hoes regelmatig te wassen. Daarmee voorkom je vieze geurtjes en blijft het bed schoon.

De grootte van het kussen speelt ook een belangrijke rol. Grote honden slapen het lekkerste op grote hondenkussens. Hierop kunnen ze lekker languit liggen. Kleine honden hebben vaak geen specifieke voorkeur. Zij liggen net zo graag op kleinere kussen als op grotere kussens.

Als laatste is de vulling belangrijk. Een goed bed heeft een goed matras nodig. Veelal worden eps parels, polyester- of acryl vlokken gebruikt. Deze vullingen hebben goede isoleren eigenschappen. De kou van de wordt niet doorgelaten en de lichaamswarmte van je hond in het kussen behouden. Hierdoor ligt hij lekker comfortabel én dit is beter voor zijn gewrichten.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl