De nieuwste ontwerpen en stijlen in luxe keukens 

De nieuwste ontwerpen en stijlen in luxe keukens 


Ben je meer en meer aan het overwegen om een keuken in een luxe stijl in huis te halen? Bijvoorbeeld door te kiezen voor luxe Siematic keukens? Misschien wil je de ruimte maar al te graag grondig gaan verbouwen omdat je onlangs de sleutels van de woning hebt gekregen. Of na vele jaren met erg veel plezier te hebben gewoond, wil je wel eens wat anders met de indeling en het design. Om je alvast op weg te helpen, hebben we een aantal belangrijke kenmerken van een eigentijdse luxe keuken voor je op een rijtje gezet. 

Een aanrecht blad van marmer (of in een marmerlook) is enorm gewild 

Het aanrechtblad bepaalt voor een erg groot deel de sfeer en de stijl van de keuken. Heb je er daarom wel eens een keer over nagedacht om een blad van marmer (of een marmerlook) uit te gaan zoeken? Dit is meteen de blikvanger van de keuken. Op het gebied van de kleur van het materiaal en de marmering in het blad, is er gelukkig enorm veel mogelijk. Hierdoor is er ook voor je eigen persoonlijke smaak een passend blad te vinden. 

Maak gebruik van donker hout voor een stijlvol geheel 

De volgende stap? Dat is natuurlijk het uitzoeken van de kastjes voor de keuken. Stem de kleur en het materiaal altijd goed af op het aanrechtblad. Dit zorgt voor een strak en sereen totaalplaatje. Een erg geliefde trend binnen het aanbod aan luxe keukens, is het gebruik van een donkere kleur hout. Kies voor kastjes met een elegante greep of ga voor een strak totaalplaatje door te investeren in greeploze kastjes. Waar gaat je voorkeur op dit moment het meeste naar uit? 

Heb je al een keer gekeken naar luxe inbouwapparatuur voor in de keuken? 

Tijdens het samenstellen van de luxe keuken van je dromen, komt het uitzoeken van de apparatuur ook uitgebreid aan bod. Ga daarom altijd voor jezelf een keer goed na wat voor soort inbouwapparatuur je graag terug wilt laten komen en ga op deze manier gerichter op zoek in een keukencollectie. Van een kookplaat met ingebouwde afzuiging tot aan een fraaie wijnklimaatkast. Het behoort vandaag de dag allemaal tot de mogelijkheden. Daarom is het zeker geen overbodige luxe om je daar een keer erg goed in te gaan verdiepen. Dit maakt het uitzoeken ervan ook weer net even wat eenvoudiger om te doen. 

Elegante accenten zoals tegels op de muur en kranen in een goudkleur 

De ultieme finishing touch van de keuken zijn natuurlijk de juiste soort accessoires. Hierdoor kun je ook meteen je persoonlijke smaak erg goed terug laten komen. Misschien heb je altijd al gedroomd van een gave spoelbak met een kraan in een goudkleur. Of de tegeltjes op de muur moeten de aandacht trekken door een opmerkelijk patroon of een gave kleur. Gelukkig is daar vandaag de dag erg veel in mogelijk. Heb je op dit moment al een bepaalde soort stijl in gedachten voor de keuken bij jou in huis? 

In een keukenwinkel doe je enorm veel inspiratie op voor een keuken in een luxe stijl 

Je hebt het eigenlijk al gelezen. Als het aankomt op het design van de keuken bij jou in huis, is er vandaag de dag enorm veel mogelijk. Daarom is het altijd een goed idee om een keer een bezoek te brengen aan een keukenzaak. Je krijgt daardoor meteen een goed beeld van de actuele trends en de mogelijkheden op het gebied van het samenstellen van je eigen luxe keuken. Laat het uitzoeken ervan dus maar snel beginnen. Wie weet zeg je binnenkort al “ja” tegen de luxe keuken van je dromen.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl