Duurzamer leven met de beste ledlampen

Duurzamer leven met de beste ledlampen


LED is een afkorting voor lichtgevende diode. Deze lampen gebruiken halfgeleiderdiodes om licht uit te zenden. De kleur van het uitgestraalde licht is afhankelijk van de kleur van de gebruikte halfgeleiderdioden en de dikte van het lampglas. LED-lampen vervangen steeds meer gloeilampen als een bron van energie. Ze worden ook populair als alternatieve energiebronnen omdat ze milieuvriendelijk en goedkoop zijn in vergelijking met andere energiebronnen zoals fossiele brandstoffen.

Waarom zijn ledlampen de beste oplossing?

Het leven is natuurlijk al duur genoeg. Helaas komen hier de kleine kosten ook nog bij, bijvoorbeeld de lampen in je huis. Het is daarom verleidelijk om goedkope lampen aan te schaffen, maar op de lange termijn is dit, zoals ze het noemen, duurkoop. Led lampen zijn duurder in aanschaf maar gaan veel langer mee. Jouw energierekening gaat aanzienlijk omlaag. Dus vervang je spotjes met ledverlichting, dit zal bijdragen aan de duurzaamheid en jouw energierekening gigantisch laten zakken. Een win-win situatie dus!

De grote voordelen van Led!

Hierboven hebben wij uitgelegd dat ledlampen op de lange termijn een stuk goedkoper zijn dan de gloei- en halogeenlamp. Dit komt door de warmte die de lampen uitstralen. Bij Gloei- en halogeenlampen gaat 90% van de energie op aan de warmte die ze uitstralen. Dit zijn de energievreters in huis! Led lampen daarentegen gaat negentig procent van de energie naar licht bij ledlampen, beter voor de rekening en efficientie van licht. Led is kortom geweldig!

Levensduur van Ledverlichting

Dus als je graag wilt leven in een duurzame omgeving is de eerste stap die je neemt led verlichting. Het doet namelijk precies datgene waar ze voor gemaakt zijn namelijk licht geven. Ze verbruiken ook nog eens een stuk minder energie. Overtuigd? Neem dan snel een kijkje op de website van https://www.ledlichtstunter.nl/ . Deze aanbieder heeft een assortiment voor iedereen!

 

You may also like

Kies voor spaarlampen

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl