lelijk behang

Gek van lelijk behang in je eigen huis?


Misschien is het dan tijd om na te denken over renovlies behang. Reno staat afgekort voor renovatie, dus renovatievlies. Renovlies heeft de laatste jaren de 1e plaats van het glasvezelbehang volledig overgenomen.

Voordelen van renovlies

Met renovlies is het niet meer noodzakelijk om stucwerk te doen. Het resultaat ziet er namelijk hetzelfde uit én het is goedkoper dan stucwerk. Ook kan renovlies veel beter tegen krassen en stoten.

Tevens is renovlies prima overschilderbaar, maar is ook te koop in verschillende printen als je geen zin hebt in verven!
In tegenstelling tot glasvezelbehang is renovlies wél milieuvriendelijk en bovendien is het nog makkelijker te plaatsen dan glasvezelbehang ook! Verder zult u ook nooit scheuren of deuken in de muur vinden, dit is een welbekend probleem bij stucwerk. Renovlies ziet er identiek uit als stucwerk, is bovendien nog goedkoper ook en is milieuvriendelijk.

Ook is de veiligheid van renovlies veel beter dan glasvezelbehang, het bevat geen schadelijke stoffen, is geheel brandveilig en krimpt niet! Vrijwel het enige nadeel van renovlies behang is dat het redelijk onbekend is, ondanks de kwaliteits-upgrade vergeleken met andere behangsoorten merken weinig mensen dat renovlies eigenlijk veel, veel beter is.

Renovlies behang zorgt dus voor een mooiere wand, is gemakkelijker te plaatsen, milieuvriendelijker en is over het algemeen (Je kunt de dikte van het renovlies zelf uitkiezen) veel sterker dan andere behangsoorten.

Extra eigenschappen

Bovendien is renovlies multifunctioneel! Naast het verwijderen van de moeite en prijs om stucwerk te doen of laten doen is het ook nog mogelijk om renovlies op het plafond te plaatsen! Je kan renovlies met hetzelfde gemak op het plafond plaatsen als op de wand! Door het vlies verdwijnen luchtbubbels onder het behang zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Ook is het vlies erg gemakkelijk door te snijden! Vergeleken met de andere behangsoorten heeft renovlies helemaal geen nadelen, en alleen maar voordelen!

Hopelijk heeft dit artikel u overtuigt om bij de volgende verandering van behang te kiezen voor kwaliteit; Renovlies.

You may also like

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl