Spa in eigen huis

Geniet van een welverdiende spa in eigen huis


In ons drukke leventje zijn we altijd naarstig op zoek naar dat ene rustmomentje in onze dag. Voor veel mensen betekent dit lekker op de bank ploffen en een goede televisieserie bekijken en voor anderen is het nog even al het achterstallige werk in huis afmaken. Het feit blijft wel dat Nederlanders over het algemeen veel te druk zijn en te weinig rust vinden. Dit resulteert in depressiviteit, burn-outs en een verhoogd ziekteverzuim onder veel werknemers. Een rustmomentje vinden in eigen huis kan erg lastig zijn, maar dat hoeft niet! Neem een eigen welverdiende spa in huis om dagelijks te kunnen genieten van jouw ultieme relaxmoment! Wat de mogelijkheden zijn van een spa in huis? Dat vertellen we in dit artikel.

spa handleiding

Kan een spa bubbelbad in elke woning geplaatst worden?

De meeste mensen hikken een beetje tegen de aanschaf van een spa bubbelbad aan. Ze zoeken al een tijdje op bubbelkoning.nl en zijn dolverliefd op een aantal modellen. Toch zijn ze bang dat het niet mogelijk is om een spa ook daadwerkelijk in hun eigen huis te laten plaatsen. Vroeger werden jacuzzi’s, luxe bubbelbaden en sauna’s voornamelijk toegeschreven aan de rijken. Zij hadden niet alleen de ruimte, maar ook de financiële middelen om deze luxe artikelen in huis te halen. Als gewone arbeider beschikte je over geen van beiden. Gelukkig is dat anno 2018 helemaal niet meer zo. Jacuzzi’s, bubbelbaden en sauna’s passen prima in vrijwel elke woning. Natuurlijk blijft het zo dat er ruimte vrij gemaakt moet worden, maar hoeveel ruimte is geheel afhankelijk van de spa die je binnen het huis wilt maken. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende modellen, allemaal met hun eigen grootte en diversiteit in prijsklasse. Wij raden dan ook aan om vrijblijvend advies te vragen aan een specialist. Zet jouw wensen eens op papier en bekijk wat de mogelijkheden zijn om die wensen te realiseren. Samen met een specialist kom je zo tot de beste oplossing. Gemakkelijk en snel!

spa bubbelbad

Hoeveel kost een spa in eigen huis?

Waar de meeste mensen nog over struikelen bij de aankoop van een spa bubbelbad is de prijs hiervan. Het is natuurlijk niet voor niets een luxe artikel en dat komt met een kostenplaatje. Dit hoeft echter niet te betekenen dat het ook ontzettend duur is. Elk bubbelbad komt met zijn eigen prijskaartje. Je kunt deze dan ook zo duur maken als je zelf wilt. De volgende factoren kunnen een duidelijke invloed hebben op de prijs:

  • Het merk: logischerwijs betaal je ook voor het merkje dat jouw spa bubbelbad draagt. Zo zijn de baden die beschikken over de techniek van Balboa over het algemeen wat duurder, omdat deze veel meer toevoegen aan het bad. Ook bij merken als Venice Spaline en Fox spa’s kan je rekenen op een wat hogere prijs. Hoe populairder het merk, hoe hoger de prijs. Bedenk echter wel dat er vaak ook een verschil in kwaliteit is bij merk en non-merk. Weeg daarom ook altijd eerst alle voordelen en nadelen tegen elkaar af, alvorens je een beslissing maakt. Laat je niet enkel leiden door de prijs.
  • De grootte: spa bubbelbaden vind je in vrijwel alle soorten en maten. Hierdoor is er altijd wel een spa dat bij de ruimte in jouw badkamer past. Over het algemeen geldt: hoe groter het bubbelbad, hoe hoger de prijs.
  • De extraatjes: bij veel spa bubbelbaden is het mogelijk om te genieten van meerdere extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een radio in bad of een kabeltje waarmee je de muziek van jouw smartphone kan afspelen. Ook het gebruik van licht komt dikwijls voor. Ook hierbij geldt: hoe meer extra’s, hoe duurder het bad.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl