Hoe geniet je langer van de avonden in je tuin

Hoe geniet je langer van de avonden in je tuin?


De lente is weer begonnen en de avonden worden weer langer. Zet je dining lounge set weer klaar en haal een doekje over je dining loungeset. Het is weer tijd om heerlijk te genieten van je dining loungeset! Wil jij weten hoe je ultiem kunt genieten van je dining loungeset in de avonden? Lees dan vooral verder en wij vertellen je alles over hoe jij langer kunt genieten van de avonden in je tuin met jouw dining loungeset. 

Comfortabel loungen in je dining loungeset

Het begint allemaal bij een goede lounge set. Met een goede dining loungeset combineer jij het beste van twee werelden. Aan de ene kant is het een loungeset, maar aan de andere kant is een loungeset ook zeer geschikt voor een gezellig diner met familie en vrienden. Zo kan je dus gemakkelijk de hele avond heerlijk genieten op je dining loungeset zonder dat je je hoeft te verplaatsen.  

Zorg voor een fijne sfeer in je tuin

Naast het feit dat het allemaal begint bij een goede dining loungeset, is het ook belangrijk dat je een fijne sfeer creëert in je tuin. Plaats bijvoorbeeld een mooi vloerkleed onder je dining loungeset. Mocht de avond toch wat kouder zijn, dan hebben jullie toch warme voeten. Ook zijn er ontzettend veel kussens en plaids verkrijgbaar in leuke kleuren en motiefjes. Leg een mooi plaid over je dining loungeset, plaats wat kussentjes her en der en jij kunt tot laat in de avond heerlijk buiten blijven zitten. Zet nog wat leuke decoratie neer zoals mooie plantjes en jouw knusse hoekje met dining lounge set is helemaal klaar voor gebruik. 

Sfeervolle verlichting & warmte

Wil jij graag nog wat meer warmte en sfeer in jouw tuin? Denk dan eens aan het plaatsen van een mooie tuinhaard, vuurkorf of een vuurschaal. Zomerse avonden koelen snel af en dan is het heel prettig om wat warmte te creëren. Bijkomend voordeel is dat een mooie terrashaard ook nog eens ontzettend sfeervol is. Je kunt eventueel een rooster op de haard leggen, zodat je gezellig met zijn allen bijvoorbeeld wat worstjes of marshmallows kunt roosteren. 

Wat ook echt niet mag ontbreken naast een vuurtje in jouw tuin op een lange avond, is toch wel sfeervolle verlichting. Er is ontzettend veel leuke verlichting verkrijgbaar wat werkt op zonne-energie. Hierdoor heb jij geen stopcontact nodig en je bent ook nog eens ‘groen’ bezig. Zet vervolgens wat mooie kaarsen op tafel of plaats her en der lantaarntjes met een kaars erin en jij hebt een mooie verlichte en sfeervolle tuin. 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl