Houten ladders kopen

Houten ladders kopen


Ga je een houten ladder kopen? Dan doe je dat natuurlijk bij de makers van houten ladders. 

Van Eldik Ladders

Sinds 1892 maakt van Eldik Ladders houten ladders. Dat doen we nu nog steeds volgens dezelfde principes als destijds: degelijke en eerlijke ladders maken! Ooit begon grootvader Van Eldik met het maken van karren voor het paard en wagen. Doordat er veel fruitboeren in de omgeving gevestigd waren werd de vraag naar houten ladders voor het plukken van fruit steeds groter. En dat betekende nogal wat. Destijds waren de fruitbomen nog hoog. Dat betekende dat er ladders gemaakt moesten worden van wel 13 meter lang! Dat moest veilige en duurzaam gebeuren. Van zo’n hoogte moet je natuurlijk niet naar beneden vallen. Daarnaast was er geen geld om de ladders vaak te vervangen. Dus ze moesten lang meegaan. En hier profiteer jij nu van. De kennis die destijds is opgedaan over het veilige en duurzaam maken van houten ladder is overgedragen van vader op zoon en de daaropvolgende generaties. Dat zorgt ervoor dat we nu de beste ladders hebben voor jou.

Verschillende ladders

Je hebt een groot assortiment aan houten ladders die je kunt kopen. De enkele ladder is wellicht het bekends. Een ladder uit een deel die verkrijgbaar is tot een lengte van 6 meter. Is dat niet hoog genoeg voor je dan kun je ook uitschuifbare houten ladders kopen. Deze ladders bestaan maximaal uit drie delen. De langste ladder komt daarmee tot een lengte van meer dan 10 meter. Naast deze ladders zijn er ook nog bouwladders en dakladders. Deze zijn veel gebruikt in de bouw. Dat betekent overigens dat deze ladder ook voor jou geschikt kan zijn. Ze worden namelijk ook veel om het huis gebruikt omdat het praktische houten ladders zijn. De driepootladder is de meest bijzonder ladder. Deze houten ladder koop je wanneer je de ladder vrij gebruikt. Dat wil zeggen dat je hem niet tegen een muur of boom plaatst. Aan deze ladder zit een derde boom die ervoor zorgt dat je deze ladder vrij neerzet waar je maar wilt.

Houten ladder kopen

We hebben je nu een aantal redenen gegeven waarom je een houten ladder het beste bij Van Eldik Ladders koopt. Jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen voor ladders van de hoogste kwaliteit. Die ervaring kun jij ook gebruiken voor het vragen van het beste advies voor het kopen van je houten ladder. Je mag ons altijd bellen. We helpen je graag!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl