Maak jouw bed het stralende middelpunt van de slaapkamer

Maak jouw bed het stralende middelpunt van de slaapkamer


Staat het bed al tegen de muur of ben je van plan het daar neer te zetten? Een herkenbare gedachte, maar niet de beste als je van jouw bed het stralende middelpunt van de slaapkamer wilt maken.

Zou het in de slaapkamer niet allemaal om het bed moeten gaan? Misschien heb je er ook een (kleding)kast, een dressboy of een paar nachtkastjes staan, maar het is uiteindelijk de ruimte waar je lekker slaapt, toch? Zorg er daarom voor dat het bed de aandacht krijgt die het verdient, door het gewoon midden in de ruimte te plaatsen.

De slaapkamer is om te slapen

Het is een open deur eersteklas, maar de slaapkamer is er in eerste instantie vooral om te slapen. En zoals je de bank prominent in de woonkamer zet en het de eettafel is die in de eetkamer de aandacht trekt moet je daar ook voor het bed goed mee omgaan.

Zorg er dus voor dat je het bed als eerste plaatst, om de rest er vervolgens op af te stemmen. En als je daarmee begint, dan kun je het bed net zo goed een keer in het midden plaatsen. Voor het stralende middelpunt, waar je de rest netjes omheen kunt stijlen.

Stoere houten bedden die de aandacht trekken

Maar, hoe zorg je ervoor dat het bed een stoere en overtuigende uitstraling krijgt als dat eenmaal in het midden staat? Daarvoor maak je gebruik van een massief houten bed.

massief houten bed

Het hout trekt de aandacht, straalt warmte uit en zorgt voor een stoere en indrukwekkende verschijning in de slaapkamer. Het is op die manier een mooie keuze, waar je de rest zonder problemen op af kunt stemmen. Het hout is er bijvoorbeeld in steigerhout, in eiken en in oud eiken, waarmee je bovendien zelf bepaalt hoe dat er precies uit zal zien. Op die manier is het bed zonder twijfel het stralende middelpunt, dat het eerste opvalt zodra je de slaapkamer inloopt.

Hout combineren met knusse accessoires

Uiteraard laat het hout zich vervolgens makkelijk combineren met allerlei knusse accessoires. Dus wil je gebruik maken van een mooi vloerkleed, gaat het je om sierlijke kussentjes of een dekbedovertrek die er goed bij past? We helpen je bij Gussta graag inspiratie op te doen. Zo combineer je een houten bed met alles waar je naar op zoek bent, om de slaapkamer helemaal in jouw stijl samen te stellen. Het bed trekt dan de eerste aandacht, terwijl de accessoires en details het plaatje helemaal compleet maken.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl