suprise

Verras jezelf met een ‘Surprise’


We hebben de zomer alweer een tijdje achter de rug en dat betekent voor veel mensen een korte werkdip. Ze hebben tijdelijk niks om naar uit te kijken en hebben het gevoel vast te zitten in een sleur. Daarnaast zijn de feestdagen te ver weg en kabbelt het gewone leventje rustig door. Voor de avontuurlijke reizigers onder ons is dit een ware nachtmerrie. Zij hebben de kick van nieuwe reizen nodig om hun dagelijkse leven kleur te geven. Ben jij het gewone leven ook eventjes helemaal zat en kan je niet wachten om weer op avontuur te gaan? Dan is het nieuwe ‘Surprise me’ concept echt iets voor jou! Hierbij weet je tot op het laatste moment niet waar je naartoe gaat. Durf jij dat aan of kies je toch voor zekerheid?

Surprise me… of toch niet?

Er zijn mensen die liever voor de zekerheid van een geplande vakantie kiezen. Zij zijn weken bezig met het verzamelen van de juiste kledingstukken en het kopen van vakantiebenodigdheden en zijn dolblij als ze eindelijk die spanning achter hun kunnen laten op het vliegveld. Na het lezen van de srprs.me reviews, moeten we toegeven dat het bij dit concept er toch heel anders aan toe gaat. Dit is een speciaal reisbureau, die een speciale dienst aanbiedt aan ware avonturiers. Je boekt bij hun je vakantie en geeft enkel een maximum bedrag aan. Het is tevens mogelijk om voorkeuren en specifieke wensen door te geven. Dat is tegelijkertijd ook het enige wat je mag doen. De rest laat je in handen van het reisbureau. Zij mogen op basis van hun eigen kennis een geheel verzorgde vakantie voor jou boeken. Pas op het vliegveld weet je echt waar je naartoe gaat. Hoe bijzonder is dat? Er zijn slechts weinig mensen die het echt aandurven, maar de mensen die het gedaan hebben, zijn laaiend enthousiast. Het is de ideale manier om even uit de sleur van het alledaagse leven te komen en jezelf te verrassen met een vakantie. Durf jij het aan?

srprsme-1533912702

Voor wie is ‘Surprise me’ geschikt?

Er is geen duidelijke doelgroep voor het ‘Surprise me’ concept. Leeftijden variëren van 18 tot 99 jaar oud, zolang je maar genoeg lef hebt om deze uitdaging aan te gaan. Hierdoor is vrijwel iedereen welkom, maar toch is ‘geschikt’ wel een ander verhaal. Er zijn genoeg mensen die een stuk blijer worden van een zorgvuldig geboekte reis bij D-Reizen. Zij zullen enkel meer stress ervaren bij het idee aan een niet door hun geplande vakantie. Het idee van vakantie is natuurlijk om lekker tot rust te komen, even alles loslaten. Als jij dat erg moeilijk vindt en graag wilt weten waar je aan toe bent, is het minder verstandig om deel te nemen aan het ‘Surprise me’ concept. Ben je iemand die juist houdt van uitdaging en waarbij spontaniteit een belangrijke rol speelt in het leven? Dan zal een ‘Surprise me’ vakantie alle boxjes aanvinken en je trakteren op de vakantie van je leven. Ben jij klaar voor de uitdaging?

d-reizen

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl