plafond in een dag

Een nieuw plafond in 1 dag


Wil je een nieuw plafond laten plaatsen, maar wil je niet dagenlang in het puin zitten om dit mogelijk te maken? Dan kun je een spanplafond laten plaatsen. In tegenstelling tot een gewoon systeemplafond, wordt dit plafond binnen 1 dag geplaatst. Dit betekent dat je na 1 dag een gloednieuw plafond hebt, waar je vervolgens vele jaren plezier van hebt.

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond is een plafond dat onder een bestaand plafond wordt gehangen. Deze is niet van stof gemaakt, maar van een stevig flexibel materiaal.

Spanplafonds bestaan het uit één stuk (tot 5 m breed). Dit betekent dat er geen lelijke voegen in het plafond zitten en het geheel een strakke uitstraling heeft.

spanplafonds

Waarom een nieuw plafond laten plaatsen?

Je kunt diverse redenen hebben om een nieuw plafond te laten plaatsen. Ten eerste kun je in een nieuw plafond investeren als jouw bestaande plafond beschadigd is of vies is geworden, bijvoorbeeld door een lekkage. Zitten er allerlei vochtplekken in het plafond en hang je hier een spanplafond onder, dan zie je er niets meer van. Het plafond ziet er weer zo goed als nieuw uit.

Ook kun je een nieuw plafond laten plaatsen als je het huidige plafond wat wil verlagen. Heeft jouw woonkamer, slaapkamer of hal een kille sfeer, simpelweg omdat het plafond zo hoog is? Dan kun je dit oplossen door een spanplafond te laten plaatsen. Tot slot kun je ook een nieuw plafond laten plaatsen als je niet meer tevreden bent over het huidige plafond en bijvoorbeeld specifieke eisen hebt met betrekking tot de verlichting. Een spanplafond kan zelfs bedrukt worden met een foto naar keuze, om jouw plafond echt een unieke uitstraling te geven.

Binnen 1 dag een nieuw plafond

Wil jij een nieuw plafond laten plaatsen, zonder dat je dagenlang vakmannen over de vloer hebt en in het puin zit? Dan kies je voor een plafond in 1 dag. Spanplafonds van Plameco worden gedurende één werkdag geplaatst waarbij snel resultaat voorop staat. Deze plafonds  zijn van hoge kwaliteit. Dit betekent dat je gegarandeerd jarenlang plezier hebt van jouw nieuwe plafond.

You may also like

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl