Het opknappen of inrichten van je kantoorruimte aan huis

Het opknappen of inrichten van je kantoorruimte aan huis: wat zijn de trends van dit moment?


Een opknapbeurt voor je organisatie aan huis is nooit verkeerd.  Maar welke trends zijn nieuw en kan je toepassen op je kantoor? In onderstaand artikel staan trendy opties voor jouw kantoor. Er worden gewerkt met glazen wanden, magneetverf en whiteboardverf. Allemaal hele hippe opties. Daarnaast komen de designlampen terug óf tools bij het inhuren van een binnenhuisarchitect.

Glazen wanden

Maak gebruik van glazen wanden in je kantoor. Het glas zorgt ervoor dat je naar de volgende kamer kan kijken, of richting de gang. Weet je wat daar zo positief aan is? De ruimte. Met glazen wanden lijkt je kantoor net een grote ruimte. Het gevoel van ruimte zorgt weer voor een vermindering aan stress. Een win-win situatie dus. Als je geen glazen wanden wilt gebruiken zijn er nog andere snufjes. Een voorbeeld is de magneetverf. Smeer het op de muur, laat het drogen en je muur is magnetisch. Super handig voor het ophangen van materiaal. Een gelijke verf is die van whiteboard. Als je hiermee een muur verft wordt het één groot whiteboard.

Design lampen

Natuurlijk komt dat door je collega’s en je werkzaamheden en wordt minder aan de verlichting gedacht. Hoewel verlichting toch heel belangrijk is bij het maken van een gezellige en sfeervolle kantoorruimte, wordt daar vaak minder snel aan gedacht. In sommige ruimtes is juist minder ruimte overgelaten voor verlichting. In andere ruimtes juist meer. Verlichting zorgt ervoor dat je zaken beter kan zien of dat er sfeer komt in een ruimte. In ziekenhuizen is sfeerverlichting bijvoorbeeld niet echt praktisch maar in kantoorruimtes weer wel. Bij design lampen komt de sfeerverlichting nog beter toch zijn recht. Naast dat het de omgeving een boost geeft zorgt het ook voor een verbetering in je interieur.

Binnenhuisarchitect

Dan een laatste optie. Het inhuren van een binnenhuisarchitect. Naast dat je bijna bent verzekerd van een mooi eindresultaat, kost het wel veel geld. De meeste binnenhuisarchitecten zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen je daarover goed adviseren. Veel binnenhuisarchitecten kennen een eigen stijl. Let er dus op dat je een professional kiest die bij jouw voorkeuren en gevoel past. Als je geen gevoel hebt voor het inrichten van een ruimte kan de binnenhuisarchitect je helpen met het zoeken naar jouw stijl. Je kan een budget instellen voor de verbouwing of inrichting van je kantoor. Ook kan je alleen om advies vragen bij verschillende architecten en vervolgens in zee gaan met diegene die de beste ideeën had.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl