haarden merken

’s Werelds mooiste haarden merken van dit moment


Een mooie sfeerhaard in huis is ontzettend populair. In steeds meer Nederlandse interieurs zie je een mooie design haard staan of ze beschikken over een chique inbouw haard in de muur. Dit is ook niet zo gek, want een haard in een ruimte zorgt gelijk voor warmte en gezelligheid. Of je hem nou plaatst in de woonkamer, slaapkamer of zelfs badkamer, het werkt altijd. Welk merk past het best bij jouw stijl en interieur? Lees verder en kom erachter!

Een haard kopen? De keuze is reuze…

De stijgende populariteit aan sfeerhaarden heeft ook gezorgd voor een toename aan producenten en leveranciers. Inmiddels worden over de hele wereld prachtige haarden ontworpen en geproduceerd. Een sfeerhaard kopen kan dus een behoorlijke zoektocht met zich meebrengen. Het begint natuurlijk met de keuze voor houtblokken, bio-ethanol of elektriciteit, maar als je die keuze hebt gemaakt begint het pas. Van wat voor design hou je en voor welk merk kies je? Ga je voor eenvoudig en betaalbaar of voor het hogere luxe segment?

Om je een beetje op weg te helpen hebben we ’s werelds mooiste haarden merken voor je op een rijtje gezet die allemaal te koop zijn in Nederland. Anders heb je er tenslotte nog steeds niks aan ;). We zijn ervan overtuigd dat hier een haarden merk tussen zit dat perfect past in jouw woning. De volgorde is willekeurig.

Aflamo haarden

Aflamo is een groot merk dat sinds 2008 gespecialiseerd in haarden zonder afvoer. Zowel elektrische haarden als bio-ethanol haarden maken onderdeel uit van hun assortiment. Het merk kenmerkt zich door de hoge prijs-kwaliteit verhouding. Zoek je een basic inbouw haard met een mooi vuurbeeld gegenereerd door led licht? Kies dan voor Aflamo.

Cocoon Fires

Van de inbouw haarden gaan we even naar de andere kant van het spectrum met Cocoon Fires. Dit design merk maakt prachtige vrijstaande haarden in het hogere segment. Je kunt kiezen voor een staand model of voor een futuristische hangende haard. De UFO vormige haarden lijken rechtstreeks uit de toekomst te komen. Cocoon Fires zijn niet goedkoop, maar je haalt ook wel echt iets bijzonders in huis.

Easy Fires vuurtafels

Laten we van binnen even naar buiten verplaatsen, want een moderne tuin verdient ook een haard! Easy Fires heeft prachtige vuurtafels die je saaie stadstuintje in een chique buitenlounge transformeren. Dit Nederlandse merk produceert vuurtafels op gas die je eenvoudig op een tankje aansluit. Ga je voor hout of aluminium?

Elementi tuinhaarden

Zijn de Easy Fires haarden iets te basic voor je? Bekijk dan eens het assortiment tuinhaarden van Elementi. Deze blikvangers branden ook op gas en kennen een gigantische verscheidenheid aan modellen. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhaard in de vorm van een wijnvat, of een mooie tafelhaard weggewerkt in een halve boomstronk.

Planika haarden

Als laatste in ons rijtje willen we graag even de prachtige bio-ethanol haarden van Planika uitlichten. Dit hoogwaardige merk biedt zowel binnen- als buitenhaarden, vrijstaand of inbouw. Doordat ze gebruik maken van de nieuwste technologieën ben je verzekerd van een super realistisch vuurbeeld. Dit is luxe in zijn puurste vorm.

En, welk merk gaat jouw huiskamer, tuin of patio sfeervol maken?

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl