Wat is tegenwoordig een moderne badkamer

Wat is tegenwoordig een moderne badkamer?


Ooit in je eigen badkamer gestaan en tegen jezelf gezegd: tijd voor iets nieuws? De één zal een complete verbouwing willen, terwijl de ander wat kleinere plannen heeft. Uit onderzoek is gebleken dat een gemiddeld persoon 20 minuten per dag in de badkamer spendeert. Eén rekensommetje verder komen we dan uit op ongeveer 2 jaar die doorgebracht wordt in dat kleine kamertje. Reden genoeg om er iets moois van te maken.

Nieuwe douche

Wist je dat 3 kwart van alle mensen dagelijks onder de douche staat? Sterker nog, 30% geeft aan meerdere keren per dag te douchen. We kunnen dus concluderen dat van de 2 jaar die we gemiddeld in de badkamer staan op een mensenleven, we hier een groot gedeelte van in de douche doorbrengen. Combineer dit met het feit dat een douche vaak veel ruimte inneemt in de badkamer en de conclusie is dat hij er toch op zijn minst mooi uit mag zien. Overweeg daarom eens om een nieuwe douche aan te leggen, je badkamer krijgt direct een compleet nieuwe look. Nu zie ik je denken, dat kost te veel tijd en geld. Nee hoor, er zijn verschillende eenvoudige oplossingen voor. Je kunt het zo duur maken als je zelf wil.

douche handdoeken

Accessoires

Natuurlijk wil niet iedereen direct de hele badkamer omgooien, want veel mensen zijn blij met hoe hij er nu uitziet. Wat nu als ik je vertel dat je met een paar simpele accessoires van bijvoorbeeld Badkamerstore al een compleet nieuwe look kan geven aan de badkamer? Een nieuwe wc-rol houder en een leuke zeepdispenser lijken misschien weinig effect te hebben als je er over nadenkt, echter maken de kleine dingetjes al een wereld van verschil. Wat ook direct anders oogt is een nieuwe wasmand en een nieuwe badmat. Zorg in ieder geval voor uniformiteit in kleuren en je badkamer lijkt net nieuw. Het hoeft niet lastig te zijn. 

Merken
Er zijn veel verschillende aanbieders van badkamerartikelen en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Een grote speler op de huidige markt is Aquanova en dat is niet zonder reden. Dit merk heeft een uitgebreide collectie van badjassen tot weegschalen, zij bieden het allemaal aan. Natuurlijk is de kwaliteit meer dan uitstekend te noemen. Mocht je op zoek zijn naar wat meer ‘budget-friendly’ producten, kijk dan eens naar Tiger. De prijs-kwaliteit verhouding bij dit merk is absurd.

Accessoires

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl