De wellness gewoon bij jou in de achtertuin

De wellness gewoon bij jou in de achtertuin


Vind je een dagje naar de wellness gaan geweldig? Wij snappen je helemaal! Het moment dat jij een voet over de drempel zet, voel je de stres al van je afglijden. Het zou dan ook geweldig zijn als je vaker een bezoekje kan brengen aan de wellness, op deze manier kan je op elk moment van de dag genieten van een sauna of hottub wanneer jij dat wilt! Gelukkig hebben wij hier de oplossing voor, namelijk een sauna in de achtertuin! Wil je meer informatie over een sauna? Lees deze blog dan snel door!

Dit doet een sauna met je gezondheid

Dat een sauna zorgt voor minder stres, dat is al bekend. Maar wist je dat een sauna meer doet voor je gezondheid? Uit onderzoek van een universiteitskliniek in Berlijn is naar voren gekomen dat de sauna je immuunsysteem verbetert en de bloedsomloop van je lichaam stimuleert en stabiliseert. Hoe kan dat dan? Je lichaam reageert heftig op de warmte van de sauna en zal door de kou wanneer je afkoelt antistoffen aanmaken. Een regelmatig bezoekje aan de sauna beschermt je daarom beter tegen een verkoudheid.

Je huid gaat er van glanzen

Je lijf reageert flink op warmte in de sauna. Als reactie daarop wil je lichaam graag afkoelen en zal dat doen door te gaan zweten. De hoge temperatuur zorgt ervoor dat poriën zich openen en je bloedvaten zich verwijden. Op deze manier kan je huid goed schoon worden. Overtollig talg en ander vuil zal door het zweet worden afgevoerd. Daarnaast is gebleken dat hoe vaker je een sauna bezoekt, je huid steeds elke keer wat sterker zal worden.

De partij waar je een sauna kan aanschaffen

Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je graag een barrelsauna in de achtertuin? Bij Welvaere heb je keuze uit verschillende modellen barrelsauna’s van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kan jij je sauna zo samenstellen zoals jij dat wilt. Wil je graag meer informatie? Of wil je jouw toekomstige buitensauna eerst testen in de showroom? Neem dan een kijkje op de website van Welvaere of neem telefonisch contact met ze op.

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl