5 leuke dingen om te doen net over de grens in Duitsland

5 leuke dingen om te doen net over de grens in Duitsland


Net over de grens in Duitsland zijn er talloze leuke activiteiten en bezienswaardigheden te vinden. Hier zijn vijf uitstapjes die je zeker een bezoek waard vindt:

Bezoek de stad Münster

Münster is een historische en culturele stad met veel te bieden. Vanaf Emlichheim is het slechts een korte rit naar Münster, waar je kunt wandelen langs de prachtige kanalen, bezoeken aan het bekende Schloss Münster en het genieten van de vele restaurants en cafés.

Ga naar het theme park Movie Park Germany

Movie Park Germany is een groot attractiepark in het noordwesten van Duitsland, op slechts een uur rijden van Emlichheim. Het park biedt spectaculaire achtbanen en andere attracties, evenals shows en entertainment. Het is een geweldige daguitje voor het hele gezin.

Bezoek het legerpaleis Paderborn

Het legerpaleis in Paderborn is een indrukwekkend historisch monument dat dateert uit de 11e eeuw. Het is een van de meest beroemde bezienswaardigheden in het noordwesten van Duitsland en biedt een uniek inzicht in de rijke geschiedenis van het land.

Verken het Emsland-meergebied

Het Emsland-meergebied is een prachtig natuurgebied in het noordwesten van Duitsland, met vele meren, rivieren en kanalen die perfect zijn voor wandelingen en fietstochten. Het gebied is ook een populair gebied voor vissers en watersportliefhebbers.

Beleef de sfeer van de Duitse kerstmarkten

In de winter komen vele Duitse steden tot leven met prachtige kerstmarkten, vol met lekkernijen, cadeau-ideeën en sfeervolle verlichting. Vanaf Emlichheim is het slechts een korte rit naar de populaire kerstmarkten in Münster of Paderborn.

Duitsland biedt talloze leuke activiteiten en bezienswaardigheden voor iedereen, van avontuur en ontspanning tot cultuur en geschiedenis. Of je nu een dagje uit wilt of een weekend weg, je zult zeker niet teleurgesteld zijn met de vele mogelijkheden net over de grens.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl