Goed slapen op de juiste matras

Goed slapen op de juiste matras


Goed slapen begint met het uitzoeken van de juiste matras. Er zijn heel veel soorten matrassen. Dat komt omdat iedereen anders is, een ander lichaam heeft en een ander gewicht. Ook persoonlijke wensen op het gebied van slapen is belangrijk. De een kan het beste slapen op een zachte matras terwijl de ander liever een wat stevigere matras heeft. Je brengt wel één derde van jouw leven door op een matras. Zorg dan ook voor een goed advies wanneer je een matras gaat kopen. Een beddenspecialist heeft experts in dienst die precies weten wat de eigenschappen zijn van hun matrassen. Zo zorgt de juiste matras voor een comfortabele ondersteuning van het lichaam. Bij de juiste matras is omdraaien geen probleem en schouder en heup zakken comfortabel in het matras terwijl de rug goed wordt ondersteund.

Bij een beddenspecialist willen ze alles van je weten

Voor het verkopen van een matras heeft een beddenspecialist vooraf heel veel informatie van jou nodig zoals:

  • Jouw lengte en gewicht
  • Eventuele lichamelijke klachten
  • Heb je last van drukpunten wanneer je op bed ligt
  • Heb je last van slaapproblemen
  • Welke omgevingstemperatuur vind jij fijn als je gaat slapen
  • Wat is de slaaptijd die jij nodig hebt én hoe lang slaap je nu gemiddeld
  • Transpireer je veel

Aan de hand van de antwoorden wordt veel duidelijk voor de experts op het gebied van slapen. Bij De Suite wordt aan de hand van deze gegevens een matras op maat gemaakt met verschillende comfortlagen. Daarmee voelt een matras stevig maar toch zacht aan. Die zachtere gebieden worden op maat ingebouwd rondom de schouders en heupen. Hiermee zullen gevoelige plekken minder pijnlijk gaan aanvoelen. De wervelkolom blijft in deze situatie altijd zo recht mogelijk!

Vooral bij lichamelijke klachten is de keuze voor de juiste matras van groot belang

Heb je last van lichamelijke klachten dan is een matras helemaal belangrijk. Een goed matras kan zorgen voor verlichting, met name bij rug en schouderklachten. De Suite kan je hierover advies geven. Dat doen ze ook wanneer je Parkinson hebt, last hebt van zenuwpijnen of onrustige benen of een reumatische aandoening. Vaak helpt een drukverlagend matras al om veel van de pijn te verminderen. Een drukverlagend matras wordt door lichaamswarmte zachter met name op de plaatsen waar druk wordt uitgeoefend zoals bij schouders en heupen. Er bestaat ook een nieuwe technologie, de FPS (frequentie physio support) geluidstechnologie. In bedden en/of matrassen wordt een FPS geluidssysteem onzichtbaar ingebouwd. Het geluidssysteem is wel voelbaar en stimuleert de bloedsomloop en ontspant de spieren. Bij onder andere De Suite kun je terecht als je hierover meer informatie wilt.

Een beddenspecialist levert meer dan alleen matrassen

Bij een beddenspecialist kun je ook terecht voor het maken van een bed, nachtkastjes of een kastenwand. Zo kun je alles in jouw slaapkamer afstemmen op elkaar. Het maakt niet uit of jij een grote of kleine slaapkamer hebt. Voor elke slaapkamer vindt een beddenspecialist de beste oplossing. Neem de maten van je slaapkamer op en neem die mee naar de beddenspecialist. Heb je al een bed en wil je dit behouden neem dan ook hiervan de maat. Heb je wel een goed matras maar ben je op zoek naar een bedombouw ook dan kun je bij deze experts terecht. Heb je wensen geef dit dan aan. Je kunt samen met de experts een ideale samenstelling van jouw slaapkamer creëren. Door goed samen te werken zorg je ervoor dat jouw slaapkamer een droomslaapkamer wordt. Met de juiste benodigdheden zul je dan slapen als geen ander!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl