badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpen


Wil je een mooie badkamer ontwerpen? Ga dan eens voor jezelf na wat de wensen zijn en waar je behoefte aan hebt. Wil jij een badkamer met een toilet (hangend of staand), wil je een of twee wasbakken, wil je een bad of een douche? Je kunt het allemaal zelf beslissen, maar het is van belang dat je goed nagaat wat je mogelijkheden zijn. Je kunt namelijk je eigen indeling maken en je wil toch ook alle ruimte zo optimaal benutten? Kies hier dan ook voor en neem de tijd om een ontwerp te maken. Anderen kunnen je daarbij ook helpen, maar het is beter om je eerst te laten inspireren, dan kun je aan de hand daarvan aangeven wat je wel en wat je niet wil.  

badkamer ontwerpen

Meubels

Denk eens aan een mooi badkamermeubel. Het is eigenlijk in iedere badkamer onmisbaar. Je kunt je spullen makkelijk opbergen en dan ziet je badkamer er dus altijd netjes en opgeruimd uit. Dit is voor veel mensen wel een voordeel en ook de reden dat zij hiervoor kiezen. Je wil hier toch ook een mooie spiegel boven plaatsen? Je hebt volop keuze, mooie vormen en brede of liever een smalle spiegel? Alles kan, dus neem de tijd om goed na te denken wat jij mooi vindt. Iedere dag maak je weer gebruik van je de badkamer, en dan is het fijn als je daar iedere keer weer van kunt genieten. Maar heb je al nagedacht welke stijl je aanspreekt, denk je bijvoorbeeld aan strak en modern of toch wat meer aan landelijke indelingen? Alles kan, maar zorg ook dat het voor jou gemakkelijk is om schoon te houden.

badkamer meubels

Tegels kiezen

Welke badkamertegels kies je uit? Wat past er mooi bij je douche of bad, strak of toch modern? Afneembare tegels is wel prettig, zodat je alles snel droog kunt maken en netjes kunt houden. Het is daarnaast ook erg hygiënisch en gelukkig heb je hier volop keuze aan badkamertegels. Misschien wil je een lichte tegel of juist eentje die wat donkerder is, grote of kleine tegels? Goed nadenken over wat meerwaarde gaat geven aan de ruimte. Neem de tijd om het op je in te laten werken en je hebt een mooie badkamer, geheel maar eigen wens. Waar let jij op bij de badkamer tegels?

–       Grote of kleine tegels?

–       Met of zonder patroon?

–       Felle kleuren of rustige kleuren?

–       Verschillende kleuren bij elkaar of een kleur?

–       Welk merk spreekt je aan?

–       Wat is je budget?

Allemaal aspecten om naar te kijken als je mooie tegels zoekt voor je badkamer. Neem de tijd om alles in kaart te brengen,want iedere dag weer geniet jij van je aankoop. Vraag je ook af of je de tegels zelf wil plaatsen of dat je het laat doen door een professional. Alles kan en mag, als je je er maar goed bij voelt en gaat genieten van de je nieuwe badkamer. Mogelijkheden genoeg om je nu te laten inspireren.

You may also like

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl