Madam Stoltz (1).v2

Het creëren van sfeer in je interieur doe je met Madam Stoltz


Het creëren van sfeer in een woning is en blijft een lastige opgave. Om echt uit te blinken met jouw interieur wil je toch een beetje uniek zijn. Maar hoe stem je de juiste meubels af met de juiste woonaccessoires? Wij helpen jou een handje door je te inspireren en kennis te laten maken met het fantastische merk Madam Stoltz, een merk waar je u tegen zegt!

Geef je interieur meer warmte

Niks is fijner dan lekker neer te ploffen na een lange dag. Een lekkere kussen kan hier natuurlijk niet bij ontbreken. Naast dat een kussen een functionele toevoeging is aan je interieur, is een gave kussenhoes ook een echte sfeermaker. Het geeft de kamer meer warmte en zorgt voor een echte opfleuring in ieder interieur! Vaak wordt er gekozen voor een aantal dezelfde kussens in elke hoek van de bank, maar de kunst is om te durven combineren. Combineer verschillende prints met elkaar, verschillende groottes en verschillende stoffen. Het resultaat is een prachtig geheel, een sfeervolle kamer waar je niet meer weg te slaan bent!

madam stolz lichtsnoer

Lichtsnoer, Madam Stoltz | Wants & Needs

Geef je kale muur een eyecatcher

Decoratie aan de muur zorgt voor gezelligheid en zorgt ervoor dat het leuk wordt om naar de muren te kijken. Om iets aan de muur te hangen wat echt bij je past is erg lastig, maar daar hebben wij dé oplossing voor. De hippe kaartenrekken, tijdschriftrekken en wandrekken zorgen ervoor dat jij een gepersonaliseerd item bij jou aan de muur hebt hangen! Je kunt geheel zelf weten wat je in de rekken doet. Wil jij je lievelingsfoto’s een leuk plekje geven? Dan is dit echt iets voor jou!

Creëer de ultieme plek om te ontspannen

We hebben het druk, druk met school, druk met de kinderen, druk met werk, we hebben al gauw een hele dag vol gepland. Na al die drukte is het nodig om even tot rust te komen. Even ontspannen en tot jezelf komen. Een hangstoel is daarbij echt geen overbodige luxe! Lekker schommelen in de Swing met de voetjes van de vloer. Met de Swing creëer je de perfecte relax sfeer. En natuurlijk kun je er nog altijd een leuke kussen bij toevoegen.

madam stoltz kussenhoes

Kussenhoes Franjes Wol Rood, Madam Stoltz | Wants&Needs

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl

Populaire blogs