Eigentijds tafelen aan boomstamtafels

Eigentijds tafelen aan boomstamtafels


Zoek je een unieke tafel, dan kijk je naar boomstamtafels. Deze zijn geliefd om hun natuurlijke en stoere uitstraling. Zeker wanneer het lijkt alsof de planken rechtstreeks van de zaagtafel komen. Hierbij is een goede afwerking natuurlijk wel nodig. Voor een tafel waar je graag aan zit ga je naar Woonloodz. Dit bedrijf voor eigentijdse wooninrichting maakt je boomstamtafel op maat en geheel naar wens. Snel geleverd op je adres. Stel in de webshop je boomstamtafel en onderstel samen. Of doe inspiratie op in de showroom.

Als een Viking

De belangrijkste modellen zijn Ranveig en Sigurd. Deze boomstamtafels zijn naar Vikingen genoemd vanwege hun robuuste uitstraling. Sigurd is een boomstamtafel met stalen of massief eiken onderstel. De Ranveig boomstamtafel heeft een stalen V-onderstel, waarmee je veel ruimte bespaart onder en rondom je tafel. Elke Ranveig en Sigurd is uniek: ambachtelijk vervaardigd in de eigen werkplaats van Woonloodz in Leeuwarden.

Welke stoelen bij je boomstamtafel?

Een eetkamerstoel die voor boomstamtafels is gemaakt, is de stoel Feston van Zuiver. Dit sierlijke ontwerp is modern, en geschikt voor overal in huis. Vanwege de comfortabele zit van de kuip, is hij perfect voor je eettafel. De zoom van de Feston is geïnspireerd op de zoom van een honkbal, waardoor de stijl goed extra goed aansluit op het robuuste karakter van boomstamtafels. Ook de kleuropties zijn ideaal: grijs, zwart of cognac. De stoel is van zichtbaar van hoge kwaliteit. Het PU-leer bestaat uit echt leer met een coating van polyurethaan (PU). Dit is even mooi als echt leer, maar veel voordeliger en gemakkelijker schoon te maken.

Welke stoelen bij je boomstamtafel

Oerdegelijk Nederlands hout

Woonloodz gebruikt geen standaard planken, maar uniek hout. Dit massieve eikenhout is afkomstig van Nederlandse bodem. De tafelbladen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn daardoor vormvast. Gemiddeld liggen er 100 unieke tafelbladen op voorraad, met afmetingen tussen de 140 en 300 centimeter. Met de tafel-configurator op de website van Woonloodz kun je zelf je tafel vormgeven. Ook ben je in de webshop aan het juiste adres voor onder andere eetkamerstoelen, klepbanken, zitbanken, lampen en kasten van ons eigen merk Loodz, maar ook van bekende merken als Zuiver, By-Boo, Eleonora en Dutchbone.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl