Goede bureaustoelen essentieel bij het inrichten van een thuiskantoor

Goede bureaustoelen essentieel bij het inrichten van een thuiskantoor


Steeds meer mensen werken één of meerdere dagen thuis of richten een eigen bedrijf op. Een kantoor aan huis inrichten is dan een logische stap. Richt jij thuis binnenkort ook een kamer in als kantoor? Dan ga je ongetwijfeld op zoek naar de combinatie van functionaliteit en mooie uitstraling. Een van de belangrijkste zaken is het kiezen van een goede bureaustoel. Dit is niet alleen een investering in je werk maar ook in een goede gezondheid. De Projectinrichter biedt je de keuze uit een ruime collectie bureaustoelen voor ieder budget en elke gewenste uitstraling. Hiermee is de juiste zithouding gegarandeerd en kun je prettig aan het werk.

De juiste zithouding

Breng je een groot deel van je werkweek zittend door achter je bureau en hecht je veel waarde aan een goede gezondheid? Dan is een bureaustoel van goede kwaliteit essentieel. Want als je niet de juiste zithouding kunt aannemen, loop je het risico op blijvende lichamelijke klachten. Goede bureaustoelen zijn dan ook noodzakelijke investeringen in het belang van je gezondheid. Hiermee voorkom je de kans op rugklachten, RSI, hoofdpijn, nek- en schouderklachten. Om prettig te werken in je thuiskantoor moet je een exemplaar kiezen dat past bij jouw persoonlijke voorkeuren. Waaraan moet je denken bij de keuze voor goede bureaustoelen? Dat is voor iedereen verschillend en afhankelijk van je beroep. Zit je continu op je plek of sta je vaak op? Wil je vooral een mooie stoel of juist een actieve bureaustoel? Ook is het belangrijk dat bureaustoelen goed zijn in te stellen. Zo zorg je ervoor dat je in een ontspannen houding aan je bureau zit. Daarnaast zijn goede bureaustoelen voor veiligheid en balans voorzien van geremde zwenkwielen.

De juiste zithouding bureau

Optimale ondersteuning

Bij De Projectinrichter vind je een breed assortiment bureaustoelen die voldoen aan alle bovengenoemde voorwaarden en die de productiviteit bevorderen. De experts geven je graag een vrijblijvende instructie op jouw kantoor aan huis. Alle technische en ergonomische aspecten en de nieuwste Arbonormen komen hierbij aan bod. Wil je graag een bureaustoel uitproberen? Proefplaatsing van bureaustoelen is bij De Projectinrichter altijd mogelijk. Deze specialist in projectinrichting levert stoelen in diverse uitvoeringen. Variërend van ergonomische bureaustoelen en NPR-uitvoeringen tot luxe en meer eenvoudige varianten. Hoe dan ook hebben ze altijd als doel om de meest gezonde wijze van zitten optimaal te ondersteunen. Wanneer je een stoel aanschaft bij De Projectinrichter krijg je bovendien een zitinstructie op je kantoor.

Duurzame oplossingen

Als één van de grootste onafhankelijke aanbieders van projectinrichting in Nederland werkt De Projectinrichter met maar liefst 250 verschillende merken. Onder de bureaustoelen is Herman Miller een populair merk dat duurzame oplossingen biedt voor het inrichten van werkplekken. De producten van Herman Miller worden ontworpen met het oog op de gebruikers en hun specifieke voorkeuren. Naast de kwaliteit, innovatieve kracht en het duurzaam produceren staat dit merk bekend om het toonaangevende design. De focus van Herman Miller ligt de laatste jaren op mooie ergonomische bureaustoelen gemaakt van minimalistische materialen die het milieu zo min mogelijk belasten.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl