Goede opslag voor de elektrische fiets

Goede opslag voor de elektrische fiets


De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van nu. Niet alleen ouderen rijden er op, maar ook jonge mensen. Eigenlijk zijn ze onder te verdelen in twee soorten, de E-bike en de pedelec, op de E-bike hoef je eigenlijk zelf niets te doen, je kunt de motor al het werk laten doen. De pedelec heeft trapondersteuning, dus daarbij dien je nog wel zelf mee te trappen. Maar in de volksmond wordt meestal gewoon de term E-bike gebruikt, ook voor de modellen met trapondersteuning. Tussen de 800 en 2000 euro kun je al een mooie elektrische damesfiets kopen, of herenfiets! Het is een investering waar je jaren lang plezier van gaat hebben. Dit voertuig verdient ook een goede opslagplaats bij jou in de tuin, bijvoorbeeld in een mooie schuur. Dan is hij beschermd tegen slecht weer en tegen diefstal.

Zelf de schuur bouwen

Indien je de elektrische fietsen goed op wilt bergen kun je natuurlijk zelf een schuur bouwen in je tuin. Er zijn diverse fietsenbergingen speciaal voor elektrische fietsen. Daarbij kun je denken aan een houten fietsberging of metalen fietsberging. De meeste houten fietsbergingen zijn vrij laag, dus deze kun je ook eenvoudig in de voortuin plaatsen. Het vereist weinig werk om in elkaar te zetten. Online zijn er veel te vinden. Een metalen fietsberging heb je al voor 350 euro. Bij een houten fietsberging moet je denken aan een prijs tussen de 800 en 1700 euro. Maar wil je helemaal zelf je schuur bouwen, from scratch, dan kan dat natuurlijk ook. Denk dan aan een houten schuur (of steen, maar dat is niet zo makkelijk zelf te doen). Met hout kun je zelf aan de slag, en dit is ook heel duurzaam. Met een goede bouwtekening en wat kennis, kan de handige doe-het-zelver dit vrij eenvoudig voor elkaar krijgen. Een elektrische damesfiets kopen, heren- of kinderfiets vereist dus ook het bouwen van een solide opslagplaats.

Houten kapschuur voor opslag E-bike

Je kunt ook gaan voor een mooie een houten kapschuur met keramische dakpannen met ingebouwd terras. Deze kun je door professionals laten plaatsen of zelf aan de slag gaan. Zo sla je twee vliegen in een klap want je kunt ook nog eens overdekt zitten. En je fiets is goed beschermd. Leuk weetje: je kunt eens kijken op beste amslod fiets review. Daar vind je diverse klantervaringen met de verschillende modellen E-bikes. Aan de hand van de beste amslod fiets review kun je wellicht een model uitkiezen dat jou aanspreekt. Er zijn verschillende opties. Kies bijvoorbeeld voor een model met extra lage instap of met extra lange accuduur. Of ga voor een elektrische fiets met drie wielen. En zoals hierboven al genoemd, steeds meer jonge mensen kiezen ervoor. Omdat zij extra hard willen gaan en minder willen trappen. Wanneer je een goede fietsschuur bouwt, verleng je de levensduur van je E-bike! Kijk trouwens ook eens op reviews Amslod damesfietsen voor geschikte damesmodellen.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl