kantoor aankleden

Een kantoor aankleden? Zo val je op!


Al sinds vele jaren zijn allerlei bedrijven in staat om de mooiste posters, groot formaat stickers en vele varianten van fotobehang te produceren. Ideaal om een unieke uitstraling te creëren voor beurzen, evenementen of juist om de huisstijl van een bedrijf door te voeren. Op bijna alle denkbare materialen kan tegenwoordig een logo, tekst of afbeelding worden geprint.  Ook jouw kantoor aan huis of bij je bedrijf verdient de nodige uitstraling. In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden van geprint tapijt. 

Tapijt(lopers) met een print

Ook tapijt past inmiddels uitstekend in de range van producten die geschikt zijn om te worden voorzien van beeldmateriaal. Geprinte vloertoepassingen worden veelal gebruikt op beurzen. Maar je kunt geprint tapijt ook in je kantoor laten leggen. Of verwelkom bezoekers op een geprinte deurmat of schoonloopmat. Lopers en schoonloopmatten ook erg geschikt om te voorzien van een logo of tekst, net zoals beurstapijt. De technieken hebben zich door de jaren heen ontwikkeld. Het resultaat is hierdoor steeds beter geworden. Waar het vroeger vaak erg korrelig en onscherp was, zien de prints er tegenwoordig prachtig uit. Wanneer je zoekt naar een uniek marketinginstrument zijn geprinte vloeren absoluut de oplossing om onderscheidend te zijn.

Tapijt(lopers) met een print

Voor binnen en buiten

Geprint tapijt, lopers en deurmatten zijn vaak bedoeld voor binnen. Deze vloerbedekking wordt voorzien van een digitaal geprinte, slijtvaste opdruk. Op deze manier kun je een eigen ontwerp eenvoudig op een loper laten printen. Een loper met logo is leverbaar in drie kwaliteiten en standaard voorzien van een sterke PVC-rug. Ook voor buiten zijn inmiddels duurzame oplossingen met een fantastische uitstraling verkrijgbaar. Deze outdoorkwaliteit is geschikt voor zeer intensief gebruik en blijft er ook bij extreme weersomstandigheden mooi uit zien. Uw logo wordt in de mat getuft waardoor het logo altijd zichtbaar blijft. Voor iedere huisstijl is een passende kleur beschikbaar. Het assortiment is heel erg uitgebreid.

Geprint vinyl

Sinds kort is het ook mogelijk om vinyl van een print te voorzien. Dit zogenaamde Printvinyl is absoluut een unieke toevoeging aan een beursstand. Uiteraard kan het dit  gebruikt worden in een kantoorpand, horecagelegenheid of winkel. Printvinyl kan voorzien worden van een full colour ontwerp, een haarscherp en verbluffend resultaat, absoluut uniek in zijn soort.

Wil je meer informatie?

GJ Floors is uitgegroeid tot een wereldwijde specialist in vloeroplossingen voor beurzen, bedrijven, en showrooms. Je bent bij ons aan het juiste adres voor projecttapijt, kunstgras, evenemententapijt en nog veel meer. Ben je geïnteresseerd in printvinyl, outdoor- of indoorlopers?  Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op voor een prijsaanvraag. Het maakt niet uit waar ter wereld je tapijt nodig heeft, wij leveren overal bij particulieren en bedrijven. Service is ons belangrijkste doel. Onze legservice gaat veel verder dan de Benelux. Je profiteert bij ons van een uitstekende begeleiding tijdens uw aankoopproces, producten die op maat worden gemaakt én een bestelling die zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. Laat je inspireren en neem contact met ons op want de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar via +31 (0)38-3375332. Of mail naar info@gjfloors.nl

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl