Houten jaloezieen op maat gemaakt

Raamdecoratie voor in de woonkamer: wat kies je?


De zomer is officieel begonnen! We kunnen weer lekker genieten van lange zomeravonden onder het genot van een gezellig hapje en glaasje wijn in de tuin. Maar heb je ook zo’n zin om de zomer in huis te halen? Dat kan! Vroeger werd raamdecoratie voornamelijk gebruikt om de zon buiten te houden.. Vandaag de dag is de keuze in soorten raamdecoratie en materialen enorm uitgebreid waardoor er qua functionaliteit veel meer mogelijk is. Lees in dit artikel welke raamdecoratie in 2018 erg populair is voor in de woonkamer.

Laat het licht binnen

De zon werkt niet altijd even goed mee in Nederland, daarom kunnen we het maar beter zoveel mogelijk benutten wanneer het kan! Heb je donkere gordijnen hangen die wel eens toe zijn aan vervanging? Overweeg dan eens witte houten jaloezieen op maat voor in de woonkamer. Hout is een perfecte, natuurlijke lichtregelaar, die zowel thermisch als akoestisch goed isoleert. Wit oogt in de zomer natuurlijk ook veel frisser dan donkere gordijnen. Zit je tijdens een heerlijke zomerdag lekker binnen te werken aan de eettafel? Dan is het wel zo fijn als je zelf de hoeveelheid licht kan regelen. De horizontale lamellen zijn makkelijk zelf te bedienen. Houten jaloezieën zijn dankzij hun tijdloze uitstraling en ruime keuze aan beschikbare kleuren prachtig in elke woonkamer. Zo zijn de jaloezieën beschikbaar in verschillende houtsoorten; Abachi, Basswood en Bamboe. Het verschil tussen deze houtsoorten zit hem vooral in de textuur en de sterkte van het hout. Kies de houtsoort die het best bij jouw stijl en interieur past!

Begeef je in Mediterrane sferen

Geef je woonkamer een Mediterrane sfeer en kies voor shutters! Met deze houten luiken verander je jouw woonkamer tot een sfeervolle en aangename ruimte. Met shutters kun je zelf helemaal de lichtinval regelen. Ze kunnen namelijk compleet open, maar je kunt er ook voor kiezen om ze half te openen of helemaal te sluiten. Zo kies je zelf de sfeer en de manier waarop het licht in de woonkamer valt bepalen. Met gordijnen of met rolgordijnen kun je natuurlijk zelf bepalen hoeveel licht er in je woning komt, maar niet op welke manier. Juist daarom kiezen steeds meer mensen voor shutters in hun woning! Shutters passen bijna op elk soort raam. Of je nu hoge ramen hebt in de woonkamer, ronde ramen, of ramen met aparte hoeken, het past allemaal.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl