Krachtige en zuinige ventilatiesystemen voor keukens                                


Heb je wel eens van een buisventilator gehoord? Je hebt hele stille ventilatoren en daar kun je nu meer over te weten komen. Misschien ben je ook wel op zoek naar een krachtige en zuinige ventilatie voor je keuken, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Soler & Palau heeft namelijk een goed ventilatiesysteem op de markt gebracht. De grote veranderingen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en gedegen research. Ze hebben nu buisventilatoren kunnen ontwerpen die nog veel stiller zijn dan vergelijkbare ventilatoren op de markt. Deze buisventilatoren kunnen namelijk geluidsniveaus halen tot wel 18 db(A), dat is erg uniek en daar wil jij toch ook alles over weten?

Voordelen ventilatie

Goed ventileren is nodig en zeker in de keuken en ook in de badkamer. Eigenlijk moet je je hele woning goed ventileren. Door ademen, zweten, koken, verbranding en andere dingen die in de woning gedaan worden, krijg je vuile en vochtige lucht in huis. Het is daarom van belang dat je met regelmaat gaat ventileren en vuile en vochtige lucht geen kans geeft. Zorg dat ongemakken en problemen hiermee voorkomen kunnen worden. Sinds de komst van de isolatie is ventileren nog belangrijker geworden. Vroeger zetten mensen alleen deuren en ramen open, maar een gebouw is vaak goed geïsoleerd en dan moeten we vaak ook de ventilatie zelf regelen. Met name in de keuken wordt er vaak een extra ventilator geplaatst, je kookt iedere dag en de geurtjes worden de keuken opgeslagen. Dit kan na een tijdje heel anders gaan ruiken en het is niet fijn als je iedere keer in de kooklucht moet zitten. Ventileer deze ruimte daarom extra goed, ook als je aan het koken bent.

buisventilator uitleg

Ventilatie kiezen

Het kiezen van een goede ventilatie is niet gemakkelijk. Je dient te weten waar je de ventilatie wil plaatsen en wat je doel is. Vraag jezelf ook af, of dat je de ventilator zelf wil installeren of het wil laten doen. Als je een keuken gaat verbouwen, is het sowieso goed om bij het nieuwe ontwerp extra rekening te houden met een goede ventilator. Je kunt je daarvoor laten inspireren en adviseren, dan weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Gezonde lucht is in iedere leefruimte van groot belang voor iedereen.

You may also like

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl