Leuk en lekker kruiden zaaien

Leuk en lekker: kruiden zaaien


De meest dankbare planten om te zaaien, zijn kruiden. Kruiden komen altijd van pas en zijn gemakkelijk te verzorgen. Je gebruikt ze voor het versieren van simpele gerechten. Of juist voor uitgebreide schotels waarvoor je verschillende kruiden nodig hebt. Gelukkig hoef je geen speciale aandacht te besteden aan het zaaien en verzorgen ervan. De meeste kruidenzaden ontkiemen probleemloos. Ze laten je keuken heerlijk ruiken en al die potjes vol groen staan gewoon gezellig. Minstens zo leuk is het om je zaden zelf uit te zoeken. Kijk wat je nodig hebt, wat je wilt uitproberen en wat er in de aanbieding is. AlleZadenKopen is een goed adres. De voorraad is enorm en de website is gebruiksvriendelijk.

Onmisbaar in de keuken: peterselie

Een kruid dat niet mag ontbreken aan je kruidencollectie is natuurlijk peterselie. Met de frisse blaadjes verrijk je uiteenlopende gerechten, bijvoorbeeld pasta. Of je gebruikt het in je eigengemaakte pesto. Als je zo snel mogelijk peterselie wilt oogsten, moet je je kruidenzaden planten in rijke en vochtige grond op een lichte plaats. Wist je dat je de wortel ook kunt eten? Die is heerlijk, geraspt over je salade. Bovendien kun je de peterseliezaadjes gebruiken als kruid. Vermaal de zaadjes goed en je hebt je collectie uitgebreid met een heerlijk pittig kruid.

Welke kruiden plant jij?

Waarschijnlijk heb je die kleine zaadzakjes met kruiden wel eens in handen gehad. Je koopt ze bij het tuincentrum of in de supermarkt. Zo zaai je bloemen, groenten of kruiden. Koop je de zaadzakjes online, dan heb je aanzienlijk meer keuze. Doorgaans ben je ook goedkoper uit. Bij AlleZadenKopen vind je in het assortiment meer dan 500 soorten. Je vindt dus precies wat je nodig hebt. Denk aan bieslook, bladselderij, basilicum, anijs, citroengras, dille, tijm, kervel, salie, oregano, dragon, mosterd, waterkers, groene munt en koriander. Ontdek ook een kruid dat je nog niet eerder hebt geprobeerd zoals zuring, hysop, maggikruid, komkommerkruid, Stevia of honingplant.

AlleZadenKopen voor je kruiden

Slimme tuiniers kopen al hun zaden bij AlleZadenKopen. Daar heb je een enorme keuze uit zaad voor bloemen, groenten en kruiden die je naar wens kunt combineren. En je bestelt ze voor de scherpste prijs. Als je voor meer dan 20 euro bestelt, is bezorging gratis. Bestel je je kruiden voor 12:00 uur, dan worden ze nog op dezelfde dag verzonden.

 

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl