Zo vind je de perfecte bloempot voor jouw kamerplant

Zo vind je de perfecte bloempot voor jouw kamerplant


Kamerplanten, ze zijn er in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Geen enkele kamerplant ziet er dan ook hetzelfde uit. De bladeren alleen al kunnen heel er verschillen van kleur, maar ook vorm. Zelfs bij een plant kunnen sommige bladeren witte stippen hebben en andere volledig groen zijn. Planten doen dan ook waar ze zelf zin aan hebben, daarom zijn ze zo geweldig en een ware aanwinst voor bij jou in huis! Maar, zo’n aanwinst moet wel een mooie bloempot krijgen die bij de plant past. Wil je meer informatie over een bloempotten? Lees deze blog dan snel verder.

Dit zijn handige punten om te weten voordat je een bloempot aanschaft

Er zijn zeer veel verschillende bloempotten te koop, het word je dus ook niet gemakkelijk gemaakt om een perfecte bloempot te vinden. Een bloempot is niet alleen prettig voor de plant, maar staat ook geweldig in de omgeving. Daarnaast kan je de stijl van je huis helemaal doortrekken in de bloempot. Het wordt de eyecatcher van je huis! Licht groene bladeren passen heel mooi bij een mat zwarte pot. Maar kunnen afbreuk doen aan een gele bloempot. Een gele bloempot is dan ook mooier bij donkere bladeren. Bloempotten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, maten en vormen. Maar ook in meerdere materialen; kunststof, keramiek, terracotta en metaal. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Als je een bloempot wilt die lang mooi blijft dan is kunststof de juiste keuze, ze blijven lang mooi en het materiaal is sterk. Maar denk er wel over na hoe snel de planten kunnen groeien, voor dat je het weet is de pot te klein en heeft de plant een nieuwe bloempot nodig.

Meer weten over de perfecte bloempot?

Een bloempot vinden kan zeer moeilijk zijn, gelukkig weten wij een optie waardoor het een stuk gemakkelijker wordt! Namelijk de partij Fleurdirect. Neem eens een kijkje op de website van Fleurdirect. Deze partij heeft een ruim assortiment aan planten met bijpassende bloempotten. Op deze manier weet je zeker dat jij een geweldige eyecatcher in je huis hebt staan!

 

 

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl