Meer doen met jouw tuin!

Meer doen met jouw tuin!


Veel kleur in de tuin, groen gras, kleur van bloemen en planten, misschien wat struiken of bomen. Met een tuin ben je nooit klaar. Een tuin heeft onderhoud nodig soms veel soms weinig, maar wat nog leuker is, is even ontspannen in je eigen tuin. Voor de een is dat even een boek lezen, anderen houden van fotograferen, anderen maken graag een puzzel. Het buiten verblijven is erg prettig en wanneer je een eigen tuin hebt, maak hier dan ook gebruik van. Een tuin is zoveel meer dan alleen een plaats waar bloemen groeien en waar je gras moet maaien.

Je kunt er een heerlijke plek van maken waar je graag verblijft. Genieten van alles wat er groeit en bloeit, van wat er leeft in je tuin: vogels, vlinders, hommels, libellen en bijen enz. Misschien ieder jaar weer wat nieuws aanplanten, nieuw bloemzaad of kruiden proberen, plantjes stekken enz. Jouw tuin kan er elk jaar weer anders en nog mooier uit zien. In de lente springen de knoppen open, in de zomer staat er veel in bloei, in de herfst sterft het weer af en geniet je van een ongekende kleurenpracht van de bladeren en in de winter ligt de groei even stil en kun je genieten van de prachtige contouren van kale bomen en struiken.

Kunst in de tuin

Wil je graag wat meer kunst in de tuin? Dan is een kunstwerk van antraciet kleurige bielzen wellicht een optie voor je. De betonbielzen zijn een goede keuze, ze zijn namelijk erg veelzijdig. Vaak worden ze gebruikt om mooie en duurzame plantenbakken te creëren. Hierdoor kun je ook hoogteverschillen in de tuin opvangen en/of aanbrengen. Iedereen heeft een eigen definitie van wat kunst is in de tuin, je hebt ook een eigen smaak. Geniet daarom van de mogelijkheden die er zijn en creëer wat unieks in je tuin.

betonlielzen in de tuin

Inspiratie voor de tuin

Paden afbakenen is ook een goed idee met betonbielzen. Je kunt ook de keuze maken om planten in een bepaald deel van de tuin te houden en dan deze bielzen te plaatsen. Zorg dat je een goede indeling hebt van de tuin, laat je creativiteit er op los en geniet er ook iedere keer weer van. Een tuin is nooit af, je krijgt iedere keer weer nieuwe inspiratie en zo blijf je lekker bezig. Blijf de tuin zien als een leuke hobby, een tuin waarin je graag bezig bent en waarin tijd en plaats is om te genieten. Pak je pauze om te zien wat je allemaal hebt gedaan en laat het even op je inwerken. Is de inspiratie even op, neem een kop koffie en een leuk tuintijdschrift en je vindt weer nieuwe ideeën. Je kunt je tuin op zoveel manieren aanleggen en je kunt zoveel voldoening uit je tuin halen…

You may also like

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl