bamboe jaloezieen

Nieuwste trend in horizontale jaloezieën: bamboe jaloezieën


Jaloezieën zijn voor veel mensen de ultieme raambekleding voor elke ruimte. Het is dan ook niet vreemd dat er enorm veel verschillende soorten op de markt worden gebracht. De nieuwste ontwikkeling op de markt zijn de bamboe jaloezieën. Deze jaloezieën zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van bamboe. Bamboe is een stevig en natuurlijk materiaal wat veel mensen kennen van de Japanse interieurstijlen. Bamboe beschikt over een tijdloze uitstraling en past hierdoor bij elk interieur. Bovendien is bamboe ook nog eens enorm duurzaam, waardoor je hier jarenlang plezier aan kunt leven. In dit artikel vertellen we meer over de krachtige eigenschappen van bamboe jaloezieën en hoe je deze het beste combineert met jouw interieur.

De voordelen van bamboe jaloezieën

Bamboe jaloezieën beschikken over een zeer karakteristieke uitstraling. Dit komt vooral doordat je het structuur van bamboe erg goed blijft zien op de lamellen. Hierdoor kan vrijwel iedereen in 1 oogopslag zien wat voor materiaal er gebruikt is. Dat is nu juist net de charme van bamboe jaloezieën. Ondanks dat niet iedereen bekend is met deze raambekleding, kunnen wij deze er feilloos uitpikken als we de verschillende soorten op een rijtje zouden zetten. Ondanks dat de bamboe jaloezieën nog niet zo heel lang populair zijn in Nederland is het inmiddels niet meer weg te denken uit onze woontrends. Dit komt mede door de ultieme warme en natuurlijke uitstraling van deze raambekleding. Bovendien worden de bamboe jaloezieën behandeld met een speciale beits waardoor ze enorm duurzaam zijn en jarenlang mee kunnen. Hierdoor zijn ze ook nog eens enorm goed voor je portemonnee! Wist je dat bamboe jaloezieën vooral gebruikt worden bij grote hoogtes (zoals boven de ramen en deuren) en speciale breedtes? Dit omdat het materiaal enorm licht is en daardoor makkelijk te bedienen blijft.

Bamboe jaloezieën combineren met elk interieur

Zoals je in het bovenstaande al kunt lezen zijn bamboe jaloezieën perfect te combineren met elk interieur. Ze beschikken over een speciale warme uitstraling die wij in vrijwel geen enkel andere raambekleding terug kunnen vinden. Juist in een tijd waarin we warmte en een serene sfeer enorm belangrijk vinden in onze woning is het niet meer dan normaal dat de bamboe jaloezieën dan ook snel hun plekje hebben veroverd in de trends op het gebied van raambekleding.

Bamboe jaloezieën laten plaatsen

Als je er voor kiest om bamboe jaloezieën te laten plaatsen is het allereerst belangrijk dat je de juiste maten doorgeeft aan de leverancier. Omdat dit niet voor iedereen weggelegd is raden wij dan ook aan om dit door een professional te laten doen. Zo heb je de zekerheid dat dit goed gebeurd. Bovendien heb je dan ook de garantie dat als er een verkeerde maat is doorgegeven dat je hierbij verhaal kunt halen en niet zelf voor de kosten hoeft op te draaien.  Tip: vraag aan een ervaren medewerker om hulp als je besluit om de jaloezieën toch zelf in te meten. Zo krijg je voldoende handvaten en weet je zeker dat je het goed doet.

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl