foto canvas

Maak je woning persoonlijker met de foto’s aan de wand


Bij het stylen van onze woning vergeten we dikwijls het allerbelangrijkste: ons thuis voelen in eigen huis. Dit lukt alleen als de sfeer goed zit en de woning persoonlijk voelt. Er zijn ontzettend veel manieren om je woning persoonlijker te maken. Één van de bekendste blijft toch wel het plaatsen van leuke foto’s van jou en je dierbaren aan de muur of in de kamer. Toch is dat niet zo simpel als het lijkt. Natuurlijk kun je tientallen fotolijstjes door je huis plaatsen, maar is dat ook bevorderlijk voor de sfeer? Is het niet veel mooier om voor een waar pronkstuk te kiezen? Slechts één item dat jouw kamer binnen mum van tijd persoonlijker en gezelliger maakt? De mooiste foto’s op canvas laten drukken is een goede stap in de juiste richting. Er zijn echter nog ontzettend veel andere manieren om foto’s te verwerken in je woning, zonder dat dit al te druk wordt. In dit artikel vertellen we meer over deze bijzondere en inspirerende manieren van fotoverwerking in huis.

persoonlijke canvas

Posters voor in de tienerkamer

Vind je het lastig om samen met jouw puber tot een compromis te komen? Wilt je puber dolgraag posters ophangen en vind jij dit niet zo’n tof idee? Bekijk dan samen de mogelijkheden om posters met eigen foto te laten drukken. Deze zijn voor de ouders niet alleen veel leuker om te zien, maar is ook een manier voor jouw tiener om zijn of haar persoonlijkheid uit te drukken en de kamer persoonlijker te maken. Zo kan een poster niet alleen zeer goedkoop zijn, maar ook nog eens een haar functie als decoratiestuk vervullen. Je tiener blij en jij blij! Zo sla je nog eens twee vliegen in één klap.

Foto op hout laten drukken

De mogelijkheden van een foto op hout zijn eindeloos! Voor veel mensen is deze manier van fotoverwerking echter geheel nieuw. Ondanks dat niet iedereen bekend is met dit nieuwe fenomeen, zien we dat deze producten opeens razend populair zijn. Dat is ook niet zo vreemd als we kijken naar het verbluffende resultaat. De foto’s worden door middel van een bijzondere techniek op steigerhout gedrukt. Vervolgens wordt dit afgewerkt met white wash om de kleuren tot leven te laten komen. En dat is precies de reden waarom mensen zich zo aangetrokken voelen tot het laten drukken van foto’s op hout.

persoonlijke foto op hout

Canvasdoek met baklijst

Vrijwel iedereen is wel bekend met het canvasdoek. Deze werden jaren geleden plotseling erg populair. Ook anno 2018 zien we dat deze nog steeds vaak gekozen wordt als decoratiestuk voor de woning. Je kunt het nu echter ook een twist geven, door gebruik te maken van een baklijst. De canvasdoeken worden met professionele hand zwevend in de baklijst geplaatst. Dit is zo’n zorgvuldig klusje dat we niet aanraden om dit zelf te doen, maar dit uit te laten voeren door een professioneel bedrijf. De baklijsten laten het canvasdoek tot leven komen en geven het een ruimtelijke uitstraling. Een prima decoratiestuk voor jouw woning, de canvasdoek mét een twist!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl