Raamdecoratie voor kunststof kozijnen: Keje Splendid Pliss


Raamdecoratie zonder schroeven of boren. Klinkt bijna als een droom, nietwaar? Toch is het echt mogelijk! De meest innovatieve manier van raamdecoratie op dit moment is wel Keje Splendid Pliss. Dit is raamdecoratie dat speciaal is uitgevonden voor kunststof kozijnen. Ondanks dat we allemaal dol zijn op de karakteristieke uitstraling van houten kozijnen, weten we inmiddels ook dat dit enorm veel onderhoud, geld en tijd kan kosten. Hierdoor wordt de overstap naar kunststof steeds vaker gemaakt en naar verwachting zal dit de komende jaren nog wel gaan stijgen. Tijd dus voor een nieuwe optie voor raambekleding, zonder dat je mooie kozijnen beschadigd raken. Tijd voor Keje Splendid Pliss. Maar wat is dat eigenlijk? Wat zijn de voordelen en kenmerken van deze bijzondere vorm van raamdecoratie? En waar is deze te verkrijgen?

Keje Splendid Pliss: dit moet je weten!

Keje Splendid Pliss is niet zomaar een vorm van raamdecoratie. Dit is een zeer bijzonder product dat nog niet zo lang geleden op de markt is gebracht. Wat vooral bijzonder is dat er toen eigenlijk nog niet zoveel raambekleding was voor kunststof kozijnen. Daar werd simpelweg nog niet zo over nagedacht. Keje Splendid Pliss is dus eigenlijk een innovatief product dat heel veel nieuwe wegen heeft geopend op het gebied van raamdecoratie. Maar wat is er nu eigenlijk zo speciaal aan dit product? Wij zetten het nog een keer op een rijtje.

  • Deze raambekleding is vastgemaakt binnen een speciaal ontworpen aluminium frame. Deze frame kan bevestigd worden op de kunststofglaslaten van het kozijn doormiddel van dubbelzijdig magneet- en staalband. Hierdoor is boren, lijmen, schroeven of het gebruik van spijkers niet meer nodig. Het zou uiteraard zonde zijn als je in je nieuwe kozijnen zou moeten boren! Dat levert een groot voordeel op voor de levensduur van je kunststof kozijnen. Ze blijven zo immers lang mooi.
  • De Keje Splendid Pliss geeft een mooi effect aan de kunststof kozijnen. Doordat ze zeer precies geïntegreerd zijn door de glaslatten, ontstaat er een mooi geheel van het raam en de raambekleding. Hierdoor past deze raambekleding bij vrijwel elk interieur, maar doet hij het vooral goed in de moderne en strakke woonstijlen.
  • Keje Splendid Pliss beschikt over een bijzonder vergrendelsysteem wat we nog nooit eerder hadden gezien bij andere soorten raambekleding. Zo zitten de handgrepen geheel geïntegreerd in de lijsten en kunnen de hendels in elke stand gezet worden. Door dit bijzondere systeem is het tevens mogelijk om de Keje Splendid Pliss in grote en brede kozijnen te plaatsen.
  • De bediening is ontzettend makkelijk van dit product. Geen gehannes dus meer met raambekleding die niet open of dicht willen. Rechttoe, rechtaan: gewoon van boven naar beneden en beneden naar boven. Makkelijk zat!

Waar op letten bij de aanschaf van Keje Splendid Pliss

Nu we eindelijk begrijpen waar alle commotie om te doen is als het gaat om de Keje Splendid Pliss, staan veel mensen al te trappelen om er ook 1 aan te schaffen. Maar waar moet je op letten en waar is deze raambekleding eigenlijk verkrijgbaar? Het is allereerst belangrijk om bij jezelf na te gaan welke functie de Keje Splendid Pliss moet vervullen. Gaat het enkel om een decoratieve functie of moet hij ook licht en zon tegen houden? Wij raden aan om in de slaapkamers altijd te kiezen voor een zonverduisterende variant. In andere ruimtes is een decoratieve voldoende. Let wel op dat bij een decoratieve Keje Splendid Pliss de koordjes in het stof zichtbaar zijn. De Keje Splendid Pliss is verkrijgbaar bij hun eigen site en er zijn ook bouwmarkten die deze bijzondere vorm van raamdecoratie verkopen. Zoek dus online of neem contact op met een lokale bouwmarkt voor informatie.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl