Spiegels laatste trends

Spiegels: wat zijn de laatste trends?


Badkamers kunnen niet zonder spiegel. Een badkamerspiegel wordt dagelijks gebruikt voor de persoonlijke verzorging. Denk aan het doen van je haren, het aanbrengen van de make-up en om jezelf te scheren. De badkamerspiegels zijn er in diverse soorten en formaten. Voor iedere badkamer is er dus een geschikt model te vinden. Maar welke soorten spiegels zijn er allemaal op de markt naast de bekende ronde en ovale spiegels? En wat zijn de laatste trends? Wij leggen het graag uit.

Verlichting

Je hebt tegenwoordig spiegels zonder en mét verlichting. Spiegels met verlichting zijn praktisch, maar geeft het ook sfeer. Zo is het mogelijk dat je verlichting kiest die je boven de spiegel plaatst, maar is het tegenwoordig heel modern om deze verlichting geïntegreerd te hebben in een spiegelpaneel. Ingebouwd dus. Maar ook om een thema als duurzaamheid kun je tegenwoordig niet heen. Vandaar dat er een heleboel variant met LED verlichting zijn. Het is zuinig in gebruik en is ook nog eens van uitstekende kwaliteit.

spiegels met Verlichting

Radio

Maar de techniek gaat alsmaar verder. Wist je dat er ook spiegels met ingebouwde radio zijn? Met een audiosysteem kun je muziek naar de speakers achter de spiegel streamen. We weten het: het is wat luxe. Maar hoe fijn is het als je ’s ochtends rustig de dag kunt beginnen met een heerlijk muziekje onder de douche of in bad?

Verwarming

Ook is het mogelijk dat je kiest voor een spiegel met verwarming. De spiegel blijft daardoor op temperatuur. Hiermee is de spiegel na een hete douchebeurt niet meer beslagen en kun je direct je haar stylen of de make-up aanbrengen. Ideaal toch? Modern, luxe, maar vooral erg effectief.

Bezoek onze showroom

Ben je dus op zoek naar een spiegel voor in jouw badkamer? Kom dan gerust eens langs bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt! Wij hebben een ruim assortiment aan praktische, maar stijlvolle badkamerspiegels in diverse maten en soorten. De keuzemogelijkheden zijn ontzettend groot. Wij denken graag met jou mee, en vertalen jouw wensen en budget graag in een prachtig totaalplaatje, inclusief een bijpassende spiegel.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl