Spullen opslaan tijdens je verbouwing


Verbouwen, meestal een van de stressvolste bezigheden in het leven van de mens. Je knapt een oud huis op of bent nog bezig met de inrichting van je nieuwe huis. Het renoveren van de badkamer, het schilderen van de woonkamer of misschien een aanbouw aan het huis plaatsen. Een verbouwing kan dan ook van alles zijn.

Hoe dan ook, een verbouwing kost tijd, maar ook ruimte. Je kan niet gaan renoveren als de woonkamer nog helemaal vol staat met spullen. Dat is niet alleen onhandig, maar je hebt ook het risico dat je spullen beschadigd raken tijdens het verbouwen. Zo’n scenario wil je natuurlijk voorkomen. Het handigste is dan ook om je spullen op te slaan tijdens een verbouwing.

Maar waar sla je je spullen dan op? De Randstad is een drukke plek, vaak heb je niet de ruimte om in je schuur of tuin al je spullen op te slaan. Gelukkig is er een plek waar je je spullen veilig kan opbergen, namelijk in een opslagruimte. Opslagruimte in Amsterdam of Rotterdam vinden is dan ook zo gepiept.

Wat zijn opslagruimtes?

Opslagruimtes zijn ruimtes waar je je spullen in op kan slaan. Zie het als een soort garageboxen, maar dan in allerlei verschillende maten. Bij een opslagbedrijf vind je al deze boxen verzameld in een groot gebouw. Deze boxen kan je vervolgens huren voor zolang als je ze nodig bent.

De voordelen van een opslagruimte

Het is heel handig om tijdens je verbouwing een opslagruimte te huren. Er zijn dan ook enkele voordelen van een opslagbox die je niet hebt als je je spullen in een garage van een kennis zou neerzetten. Zo zijn er boxen te huur in allerlei maten, voor elk budget. Als je veel meubels wilt opslaan, heb je natuurlijk een grote ruimte nodig. Gaat het alleen maar om prullaria of kleinere meubels en accessoires dan is het zonde om zo’n grote box te huren. Gelukkig heb je dan ook de mogelijkheid om een kleinere box te huren, dat scheelt ook weer in de prijs.

Verder zijn de boxen 7 dagen per week toegankelijk. Alleen jij hebt de toegangscode of sleutel, dus als je bij je spullen moet dan is dat altijd mogelijk. Dit is een fijne optie om te hebben als je erachter komt dat je toch iets belangrijks in de box hebt laten liggen of wanneer je plots toch nog wat extra spullen moet opbergen.

Ook fijn om te weten, is dat de boxen bewaakt worden. Opslagboxen zijn goed beveiligd met onder andere camera’s. Zo wordt er altijd in de gaten gehouden wie er zich op het terrein bevindt. Elke locker heeft een individuele code, sleutel en slot. Er kan dus niemand anders ongeoorloofd bij jouw spullen komen. Tijdens een verbouwing staat je inboedel geheid veilig in een opslagruimte.

Als laatste kan je zelf het termijn bepalen dat je de ruimtes wilt huren. Voor een tijdelijke verbouwing heb je misschien al genoeg aan enkele weken. Maar het komt ook vaak genoeg voor dat iemand bezig is met een grote verbouwing aan het huis en dan is het fijn dat er ook een mogelijkheid is om een box een heel jaar te huren bijvoorbeeld.

De klant is koning

Bij een opslagruimte huren in Rotterdam of Amsterdam wordt er rekening gehouden met de wensen van de klant. Als je vragen hebt over het huren van een box, dan staat de klantenservice altijd voor je klaar om je te helpen. Misschien weet je niet zo goed hoe groot de box moet zijn, heb je wel meerdere boxen nodig; geen vraag is te gek. Je spullen staat er toch voor een langere tijd dus het is zeker niet onverstandig om je vragen gewoon te stellen. Dan kan je met een gerust hart bezig met de verbouwing.

You may also like

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl