alles over de mooiste palletkussens

Tips voor de mooiste palletkussens


Het voorjaar is begonnen in Nederland. De tuin wordt weer aangemaakt. Eigenlijk is je loungeset wel toe aan vervanging.  Van je tuinset wil je een leuke loungeset van pallets maken. Wij hebben tal van palletkussens om deze extra leuk te maken. Maar in deze blog lees je alles over de mooiste palletkussens.

Een loungeset van pallets

In het voorjaar en de zomer vormt de tuin eigenlijk een extra stuk leefruimte. Een soort buitenkamer, waar je met net zoveel comfort kunt zitten als binnen. Om dat gevoel te versterken wordt ook dit jaar binnen gewoon naar buiten gehaald. Een nieuwe loungeset kan je helemaal zelf maken van pallets. Stapel er twee op elkaar, gebruik d’r eentje voor de rugleuning en klaar ben je. Zo makkelijk kan het zijn om zelf een loungeset te maken. Plaats meerdere delen naast elkaar en je hebt creëert in no-time een hele lounge hoek. Pallets zijn, bijvoorbeeld online, al te koop voor zo’n €5 per stuk.

Maar deze nieuwe, fantastische loungeset wil je natuurlijk wel mooi bekleden. Wij hebben internet afgezocht voor de leukste palletkussens. Zo besparen wij je de tijd om het uit te zoeken.

Verschillende merken palletkussens

Palletkussens hebben in het specifiek afmetingen van 120cm x 80cm of 120cm x 60cm. Dit heeft te maken met de afmeting van pallets. Een aantal bekende kussen merken hebben kussens gemaakt voor het gebruik op pallets. Bij deze merken kan je denken aan:

  • Textura
  • In The Mood
  • Today
  • Unique Living
  • Hartman
  • Madison

Elk merk maakt palletkussens met unieke eigenschappen. Textura bijvoorbeeld staat bekend om sfeervolle patronen. Hiermee creëer je een echte Ibiza look. In The Mood staat bekend om rustigere, maar kwalitatieve goede kussens. Unique Living maakt weer sfeervolle details aan de kussens, zoals leuke franjes.

merken palletkussens

De keuze voor de kleur van de effen palletkussens is uiteraard heel persoonlijk. Wil je het wat rustig en basic houden,  dan kies je bijvoorbeeld voor een effen palletkussen in de kleur grijs of  een effen palletkussen in de kleur beige. Effen palletkussens in deze kleuren zijn heel standaard en zijn eventueel op te fleuren met een gekleurde plaid of losse gekleurde kussentjes. Vind je deze kleuren toch wat saai, dan kies je voor meer kleur voor je effen palletkussens. Wellicht zijn kussens met patronen meer geschikt voor je. Kleurrijke palletkussens passen perfect bij de huidige trend waarin je met kleur een contrast of een soort van statement in je tuin aanbrengt. Juist een heel verrassende kleurkeuze.  Wil jij van je tuin een echte hippe tuin maken, of een Ibiza sfeer creëren dan zijn gekleurde palletkussens dé manier om dit voor elkaar te krijgen.

De keuzen voor het palletkussen hangt af van je persoonlijke smaak en gewenste uitstraling. Wij hebben twee winkels gevonden waarin je ruime keuze hebt. Bij Palletkussenwinkel.nl en 2L Home heb je keuzen uit ruim 100 verschillende. Van Effen tot aan vrolijke patronen. Hier slaag je zeker wanneer je op zoek bent naar palletkussens.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl