wereldkaart interieur

Dol op reizen? Zo voeg jij een wereldkaart toe aan je interieur


Ben je opzoek naar een ware eyecatcher voor in huis? Wil je iets speciaals wat een bijzondere, persoonlijke noot aan jouw woning kan geven? Ben je dol op reizen en behoor je echt tot de avonturiers en wereldburgers van dit land? Dan is een wereldkaart in je interieur het antwoord op al je vragen. Met het toevoegen van wereldkaarten aan je interieur kan je de gehele dag verlangend wegdromen als je denkt aan de volgende vakantiebestemming. Het uitstippelen van je tripjes is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Nieuwsgierig hoe jij een wereldkaart toevoegt aan je interieur? Wij hebben de 4 leukste ideetjes voor jou op een rijtje gezet.

Behang met wereldkaarten

Wil je echt een statement maken in je woning? Zorg dan dat je een behang met wereldkaarten aan je interieur toevoegt. Deze vind je in vrijwel alle stijlen en kleuren en met een beetje gevoel voor styling kan het je woning helemaal afmaken. Zorg dat je slechts 1 muur betovert met dit behang, zo voorkom je dat het te druk wordt. Laat de andere muren wit of gebruik een andere neutrale kleur om de drukte te breken. Ook met accessoires moet je oppassen. Zorg dat je alle aandacht blijft vestigen op het behang, zo wordt het niet ‘schreeuwerig’ en kan het juist zorgen voor een klassieke en rustgevende sfeer. Wist je dat een behang met wereldkaarten ook nog eens perfect past bij de industriële stijl?

Wereldkaart in kleur

Dit is misschien wel de meest traditionele manier om een wereldkaart in huis te brengen. Iedereen kent wel de wereldkaarten die ze vroeger op de lagere school hadden. Ondanks dat je er toen misschien niet veel aandacht aan besteedde, was dit wel een enorme sfeermaker in de klas. Wat als je dit effect ook in je woning naar boven haalt? Een wereldkaart staat voor interesse in de wereld en al zijn geheimen, het staat voor kennis. De ideale plek om een traditionele wereldkaart op te hangen is boven een bureau of in een kantoor. Als echte wereldreiziger kan je zo onder het werk wegdromen over je volgende reizen.

wereldkaart voor kinderen

Deel de kaart op

Dit is een hele speciale manier om jouw liefde voor reizen te laten zien. Zorg dat je delen van de kaart ophangt in lijstjes en hang ze speels op door het huis. Je kunt ze bij elkaar in een speelse vorm hangen of je kan ze gewoon door het gehele huis plaatsen. Is er een land waar je dolgraag naartoe wilt? Hang dan stukjes van dit land op aan je muur. Zo heb je gegarandeerd een eyecatcher voor aan de muur!

Muursticker

Als je niet zo dol bent op drukke en grote eyecatchers is een muursticker de ideale oplossing. Zo breng je toch nog een beetje van jouw liefde voor reizen in huis zonder dat het te overheersend wordt. Je kan ervoor kiezen om de gehele wereldkaart op te plakken of slechts 1 continent. Zo maak je alsnog een statement op je muur, maar houd je het wel simpel.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl