Toiletmeubel


Een toilet is een kleiner badkamermeubel wat zeer geschikt is voor in het toilet. Het is iets compacter en beschikt over een fontein met daar onder opbergruimte. Een toiletmeubel wordt ook wel een fonteinmeubel genoemd.

Het meubel biedt erg veel ruimte in het toilet. Extra opbergruimte is erg fijn in een kleine ruimte, het is dan ook erg praktisch. Er zijn verschillende varianten fonteinmeubels. Zo hebben wij bij Van Heck Badkamers toiletmeubels met een open schappen pakket maar ook met lades of zelf een deurtje met daarachter planken om spulletjes op kwijt te kunnen. In deze opbergruimte kunt uw bijvoorbeeld toiletpapier, handdoekjes, luchtverfrissers, zeep en allerlei andere toiletbenodigdheden in kwijt. Toiletmeubels zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor ze ook in kleinere toiletruimtes toepasbaar zijn.

Toiletmeubel voor een mooi en prachtige uitstraling

Naast dat een toiletmeubel dus er praktisch is om spullen in op te bergen is het ook erg mooi en geeft het uw toilet een prachtige uitstraling. We hebben meerdere designs, en dan ook voor ieder wat wils. We hebben een massief eiken fonteinmeubel, voor een warme uitstraling. Hierop kun je elke waskom plaatsen die het beste bij uw stijl past, bijvoorbeeld graniet, beton, of keramiek. We bieden fonteinmeubels aan in maar liefst 24 kleuren!!

toiletmeubel 2

Door de verschillende varianten toiletmeubel is er veel keuze. We hebben daarom verschillende modellen in verschillende sferen, hieruit kun je kiezen wat het beste bij je past.

Zo hebben we een hangend meubel, of een meubel zonder deurtje voor de modernere look. De kleur kun je zelf kiezen want de meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor modern is wit of een felle kleur altijd goed. Dit is mooi te combineren met een keramische onderbouwwastafel.

De staande toiletmeubels met een deurtje zijn daarentegen erg landelijk. Door dit te combineren met natuurtinten zoals, taupe, beige, grijs, zwart, olijf zorgt dit voor een prachtige sfeer. Deze natuurtinten zijn ook goed te combineren met onze granieten onderbouwastafel. Het massief eiken toilet meubel is uiteraard ook erg mooi in een landelijke badkamer.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl