industriele-lampen

Trendy industriële lampen


Industriële lampen in je interieur.

Het industriële interieur is erg populair op dit moment.Dat is ook niet zo raar, want wat de industriële stijl zo leuk maakt,is dat het heel uiteenlopend is en perfect gecombineerd kan worden met andere stijlen. Bij een industrieel interieur hoef je dus niet meteen te bedenken dat je in een oude fabriek moet gaan wonen, maar kun je deze sfeer prima in je eigen huis aanbrengen met een paar aanpassingen en accessoires.

Kenmerken industrieel interieur

Wat kenmerkend is voor een industrieel interieur is metaal en staal. Door een metalen locker in je kamer te zetten of wat kleinere items zoals een stoeltje met ijzeren frame of krukje met stalen poten, kom je al een heel eind.Een bakstenen muur zorgt ervoor dat je industriële sfeertje extra kracht wordt bijgezet. Tegenwoordig kun je heel mooi behang kopen met deze print erop die niet van echte bakstenen te onderscheiden is.

Bij je industriële interieur mogen ook zeker geen fabriekslampen ontbreken. Maar dan wel een echte! Zoek eens op markten , tweedehandswinkels of het internet. Daar kun je hele mooie exemplaren vinden. Zo’n grote verroeste lamp is een geweldige blikvanger in je huis.Omdat industriële lampen op dit moment echter een grote trend zijn, zul je merken dat deze lampen vaak behoorlijk kostbaar zijn. Bouwmarkten en woonwinkels bieden ook industriële lampen aan en een voordeel daarvan is dat je hier bijvoorbeeld twee of drie dezelfde lampen kan kopen om boven je eetkamertafel te hangen.

Hanglamp

Behalve voor grote metalen lampen kun je ook voor een andere soort lamp kiezen die heel goed in de industriële stijl past. Een industriële hanglamp van rotan in een industrieel interieur in combinatie met beton geeft echt een heel mooi effect.

Een ander heel goed alternatief voor de standaard industriële lampen zijn de lampen aan een robuust touw met een peertje aan het eind. Het snoer zit in het dikke touw verwerkt en je kunt één enkele lamp ophangen maar ook een paar bij elkaar in verschillende lengtes. Ze geven je kamer een stoere look!

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl