Tegels

Met trilnaalden verhoog je productiviteit op een efficiënte manier


Lievers Holland is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van industriële vloeren en trilnaalden. Hun naam staat voor kwaliteit, en als u op zoek bent naar de perfecte vloeroplossing, wilt u waarschijnlijk niet de merknaam van een ander bedrijf gebruiken .Het bedrijf produceert niet alleen industriële vloeren, maar ook commerciële en residentiële keramische tegelvloeren, laminaat en tapijttegels. Al deze vloeropties zijn ontworpen met behulp van de modernste technologie en zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties. Bovendien is elke variant ontworpen om aan verschillende klantvereisten te voldoen.

Jarenlange expertise

Natuurlijk zijn er veel bedrijven die standaard trilnaalden en trilmotorenvibrators maken. Lievers Holland maakt trilnaalden en trilmotoren in eigen huis. Met jarenlange expertise en ervaring hebben ze hoogwaardige interne en multifunctionele trilnaalden en trilmotoren voor de bouw vervaardigd. Er zijn Lievers Holland trilmotoren die in diameter, lengte en hoogte verstelbaar zijn en er zijn standaard trilnaalden verkrijgbaar die ook verstelbaar zijn.

In de afgelopen jaren zijn siliconenmaterialen op grotere schaal gebruikt bij de vervaardiging van trilnaalden. Lichtgewicht en extreem duurzaam, het is ideaal voor toepassingen waar kracht essentieel is. Bij gebruik binnenshuis is er minder wrijving van het materiaal omdat de tafel door het cement- en watermengsel beweegt. Het vermindert ook de kans op beschadiging van het omringende oppervlak in contact met beton.

Gebruik van trilnaalden

Het gebruik van trilnaalden in de betonindustrie is belangrijk voor de uitvoering van elke klus. De trillingen die door deze trilmotoren worden veroorzaakt, kunnen het geluidsniveau in de omgeving verlagen en de productiviteit verhogen. Dit geldt met name in drukke industrieën zoals snelwegen en drukke stations. Door het gemakkelijker en veiliger te maken om apparatuur ter plaatse te bedienen, verhogen trilnaalden de winst. Dit is met name het geval wanneer betonwerkplaatsen zich dicht bij andere machines en faciliteiten bevinden, zoals een energiecentrale.

Er zijn veel verschillende soorten trilnaalden, dus dient u eerst te bepalen wat uw specifieke wensen zijn voordat u onderzoek gaat doen naar de verschillende materialen waaruit vibrators gemaakt kunnen worden. De meeste vibrators zijn gemaakt van een combinatie van de twee materialen, maar de meest voorkomende zijn kunststof assen of flexibele cilinders die aan een standaard triltafel worden bevestigd. Er zijn verschillende soorten vibrators, dus het is belangrijk om even na te denken wat je nodig hebt. Een triltafel die bij u past, bespaart u niet alleen meer geld, maar verhoogt ook uw veiligheid en vermindert het risico voor andere medewerkers.

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl