De ultieme voordelen van een tuinoverkapping

De ultieme voordelen van een tuinoverkapping


Een overkapping in je tuin, waaronder je het hele jaar kunt vertoeven en dus het hele jaar van je tuin kunt genieten. Dat wil je toch? Een overkapping, ook wel een veranda genoemd, kent alleen maar voordelen en hierin investeren is dan ook de perfecte keuze. Je zit er niet alleen het hele jaar droog, maar je vergroot ook je leefruimte en daarmee ook je wooncomfort. Graag vertellen we jou wat je allemaal met een terrasoverkapping kunt!

Het doel van jouw overkapping

Voordat je een overkapping laat plaatsen en gaat inrichten is het fijn om te weten waarvoor je de ruimte voornamelijk gaat gebruiken. Zit je er voornamelijk zelf in met je gezin? Organiseer je vaak etentjes meer meerdere mensen? Wil je er loungen of zit je liever aan tafel? Dit zijn allemaal vragen die jezelf kunt stellen om zo de juiste tuinmeubels en andere items aan te schaffen!

Plaats een mooie buitenkeuken

Om het jezelf helemaal gemakkelijk te maken en ervoor te zorgen dat je alles binnen handbereik hebt wanneer je buiten zit, kun je kiezen voor een buitenkeuken. Buitenkeukens zijn tegenwoordig erg populair, omdat men simpelweg houdt van buiten zitten met gezelschap. En niet alleen in de zomer is het heerlijk om te barbecueën, maar dit kan het gehele jaar door! Richt de buitenkeuken in met leuke kastjes, waar ruimte is om servies en dergelijke op te bergen. Zo blijf je altijd in contact met je visite en hoef je niet heen en weer te lopen van binnen naar buiten.

Creëer een fijne sfeer in je overkapping

Heb je al jouw meubels en je eventuele buitenkeuken geplaatst? Dan kun je beginnen met het leukste gedeelte: de finishing touch aanbrengen! Dit doe je natuurlijk door de ruimte te voorzien van allerlei accessoires. In dit stadium kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en niks is te gek. Kleed je vertrek aan met mooie planten, kussentjes, een buitenkleed, verlichting, kaarsjes, planten of bloemen en ga zo maar door!

Ieder seizoen genieten van je overkapping

De inrichting van je veranda kun je eenvoudig aanpassen in de stijl van het jaargetijde. Bij ieder seizoen passen namelijk weer andere kleuren! Daarbij is een dekentje in de zomer bijvoorbeeld niet nodig, maar komt een ligbed waarop je kunt zonnebaden weer perfect van pas. Creëer dus ieder seizoen weer een andere look, waardoor jouw tweede leefruimte nooit gaat vervelen.

 

Bij Fonteyn shop je online de mooiste overkappingen! Doe dit online of ga langs in de showroom, de grootste van Europa!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl