verhuizen en geen ruimte

Verhuizen en geen ruimte voor je inboedel? Huur een opslagruimte!


Ga je binnenkort verhuizen en heb je tijdelijk geen ruimte voor je huidige inboedel? Dan zit je vaak met een groot dilemma. Het komt geregeld voor dat mensen hun huis eerder uit moeten, dan dat hun nieuwe woning gereed is. In dat geval worden ze vaak opgevangen door familieleden of vrienden, maar ruimte voor hun spullen is er uiteraard niet. Wat doe je dan? Je gehele inboedel wegdoen is uiteraard geen optie. In dat geval komt een inboedel opslagruimte van pas. Met een inboedel opslagruimte heb je tijdelijk de mogelijkheid om je gehele inboedel op te slaan. Zo kun je de tijd overbruggen totdat je de inboedel weer in je eigen woning kunt plaatsen. In dit artikel vertellen we meer over de voordelen van een inboedel opslagruimte en leggen we uit waar je op moet letten als je een opslagruimte gaat huren.

Wanneer kies je voor een inboedel opslagruimte?

Een inboedel opslagruimte wordt vaak gebruikt in situaties waarbij de inboedel tijdelijk ondergebracht moet worden. Dit kan zijn door een scheiding, verhuizing waarbij de nieuwe woning nog niet gereed is of bij mensen die tijdelijk op een andere locatie moeten wonen en hun inboedel gewoon niet mee kunnen nemen. Het komt ook voor dat mensen voor een geruime tijd een opslagruimte huren, simpelweg omdat ze in hun eigen huis geen ruimte hebben voor het stallen van dierbare spullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote erfstukken en andere herinneringen die om een veilige en droge plek vragen. Er zijn ontzettend veel verschillende redenen waarom je zou kiezen voor een inboedel opslagruimte.

Opslagruimte inboedel

Waar moet je op letten bij het huren van een inboedel opslagruimte?

Als je een inboedel opslagruimte wilt huren, is het belangrijk om over meerdere zaken goed na te denken. Allereerst is het belangrijk dat de opslagruimte goed te bereiken is. Het moet dus wel vlakbij je woonplaats zijn. Bovendien is het fijn als je de mogelijkheid hebt om altijd bij je spullen te kunnen komen. Het moet immers niet zo zijn dat je moet wachten op een medewerker om bij je spullen te komen als je iets onverwachts toch nodig hebt. Daarnaast moet de beveiliging uiteraard goed geregeld zijn. Bekijk bijvoorbeeld of beveiligingscamera’s aanwezig zijn en of er sprake is van fysieke beveiliging.

Tip: vraag na of het mogelijk is om de vrachtwagen of auto tot aan de deur van de opslagruimte te rijden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij opslagruimtegroningen.nl. Zo kan je gemakkelijk je spullen in- en uitladen en hoef je niet meters te sjouwen met zware meubelstukken en woonaccessoires.

Voordelen van een inboedel opslagruimte

Een inboedel opslagruimte kent talloze voordelen. Wij hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet:

  • De mogelijkheid om je gehele inboedel op te slaan tegen een lage prijs.
  • Je inboedel is veilig en droog opgeborgen, waardoor je over de zekerheid beschikt dat ze in goede conditie zullen zijn als je ze weer nodig hebt.
  • Een inboedelopslag is meestal 24/7 geopend, hierdoor kan je ten allen tijde terecht om vergeten goederen op te halen.

 

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl