Zo voeg je meer waarde toe aan jouw huis


De waarde van een woning wordt door meerdere factoren bepaald. Hierbij gaat het vooral om de locatie, het aantal vierkante meters en de staat van de woning. Dat laatste is iets waar je zelf heel veel aan kunt doen. Investeren in een woning vinden veel mensen lastig. Het kost immers aardig wat en het zorgt er niet altijd gegarandeerd voor dat de woning ook in waarde toeneemt. Natuurlijk zijn een nieuwe badkamer en keuken altijd belangrijke factoren, maar zodra de kijker deze helemaal niks vindt zal dit niet zorgen voor een toename in waarde. Het zorgt er enkel voor dat ze lager gaan bieden om de verbouwing te realiseren. Er zijn echter elementen in de woning die vrijwel altijd voor een waardevermeerdering van de woning zorgen. Dit zijn de elementen die iedereen in huis wilt hebben. Wij zetten ze voor jou op een rijtje!

Een prachtige terrasoverkapping

Genieten van het buitenleven in eigen tuin. Dat is iets waar heel veel mensen van dromen, maar wat vaak niet mogelijk is door het wisselvallige weer in ons kikkerlandje.

Een terrasoverkapping biedt dan de uitkomst. Stel je het eens voor: tijdens de herfstachtige dagen in ons land, loop jij door de schuifpui, gewapend met een dik boek en een dampende kop chocolademelk naar buiten. Het gekletter van de regen op de overkapping geeft een rustgevend gevoel en met een lekkere plaid geniet jij van de rust, warme en genot van de terrasoverkapping. Wat wil je nog meer? Zoals je kan lezen is een terrasoverkapping een ware must als je zelf in het najaar en het voorjaar wilt genieten van een waterig zonnetje of stormachtige bui. Het geeft je de mogelijkheid om even de nodige vitamines op te doen en daarna weer lekker in huis te vertoeven. Zo zie je dat je zelf heel veel plezier kan hebben van de toevoeging van een terrasoverkapping bij jouw woning. Daarnaast voegt het ook nog eens waarde toe aan je woning. Zo sla je twee vliegen in één klap. Investeren loont!

Schuifpui

De zeer geliefde carport

Te weinig parkeerplek voor een woning wordt vaak genoemd als een woning afgekeurd wordt door kijkers. Is er bij jullie woning ook weinig plek om voor het huis te parkeren? Los dit dan gemakkelijk op door het plaatsen van een carport! Dit geeft je niet alleen de mogelijkheid om zelf altijd te genieten van een parkeerplekje bij huis, maar voegt ook ontzettend veel extra waarde toe aan je huis. Denk er wel aan dat het niet bij elke woning mogelijk is om een carport te plaatsen. Soms is het zelfs verplicht om hier een vergunning voor aan te vragen. Vraag dit eerst na aan de gemeente, alvorens je besluit een carport te plaatsen. Zo voorkom je eventuele nare verrassingen!

Carport

Verhoog het energielabel

Alle woningen krijgen anno 2018 een energielabel opgeplakt. Dit is vergelijkbaar met de energielabels die je ziet op grote elektronische apparaten. Het label geeft aan in hoeverre jouw woning duurzaam is qua energieverbruik. Met het isoleren van je woning zorg je er niet alleen voor dat je er zelf comfortabel bij zit, maar dat de waarde van je woning een directe stijging laat zien. Zo sla je gemakkelijk twee vliegen in één klap.

Verhoog energielabel

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl