Licht

Wil je geld besparen? Begin met je verlichting!


Lampen hebben we allemaal nodig. De lampen in huizen branden dan ook aardig wat uren lang. Bij bedrijven kunnen lampen zelfs hele dagen aan staan te branden. licht hebben we dus echt nodig, maar het kost ook behoorlijk wat energie om al die lampen te laten branden. Ook is dit erg heel slecht voor het milieu en de portemonnee. Wil je simpel geld besparen en de aarde een handje helpen? Dit kan zeer eenvoudig! Hoe dan? Dit kan je doen door je verlichting te vervangen met led highbay verlichting daalt je energieverbruik flink, en niet alleen het energieverbruik maar ook de energie kosten. Maak dus eens een rondje door je woning en kijk wat voor lampen je gebruikt. Als het halogeen- of gloeilampen zijn is het slim om deze in te ruilen voor ledverlichting. In het begin kan dit een grote investering lijken, maar uiteindelijk zal het zich lonen. In deze blog gaan we nog dieper op dit onderwerp in, dus lees vooral verder!

De levensduur van ledverlichting

Ben je erachter gekomen dat je op dit moment gloei- en/of halogeenlampen gebruikt? Kijk dan eens naar ledverlichting. Led highbay verlichting heeft een aanzienlijk langer levensuur dan de andere lampen. Een standaard gloeilamp brand ongeveer duizend uren, dit houdt in dat je elk jaar een nieuwe lamp moet aanschaffen. Een halogeenlamp brand ongeveer drieduizend uren, deze gaat iets langer mee. Dit betekent als je een bedrijf hebt waar ze 24 uur per dag branden heb je er maar 125 dagen iets aan hebt. Daarom zijn ledlampen zo goed, die gaan veel langer mee, ongeveer 20.000 branduren. Daar heb je de komende jaren geen omkijken meer naar. Ook zijn ledlampen minder snel te breken, ze beschikken namelijk niet over een gloeidraad die kapot kan gaan. Kies voor ledverlichting en je hebt er minder omkijken naar. Dit scheelt veel geld, gedoe en is ook nog eens goed voor het milieu. Wil je ledverlichting aanschaffen? Neem dan een kijkje op de site van Ledstunter.nl, daar heb je keuze genoeg!

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl