3 barbecues voor de gezelligste zomeravonden


Tijdens de zomermaanden trekken we alsmaar graag naar buiten voor een heerlijke barbecue. Samen met z’n allen rond de tafel genieten van al het lekkers dat één voor één gebakken wordt, heerlijk! 

Nu houden sommigen iets minder van het barbecueën net omdat het zo lang kan duren vooraleer deze is opgewarmd. Of dat wanneer de barbecue eindelijk warm is deze dan weer veel te hard of snel gaat. Toch geloven wij erin dat iedereen ervan kan genieten! Daarom vertellen we je in dit blogartikel meer over de verschillende soorten barbecues en waarom je deze écht in je tuin moet hebben.  

Gas barbecue

Met een gas barbecue moet je helemaal niet lang wachten vooraleer je kan beginnen met bakken! Deze is meteen warm, waardoor dat jij en je gasten gewoon kunnen beginnen wanneer jullie honger hebben. Ook kan je de temperatuur van de barbecue goed in de gaten houden en regelen. Heel gemakkelijk voor de bakker natuurlijk, nooit meer aangebrand vlees!

De gas barbecue geeft verder veel minder rook af. Je buren kunnen iets minder meegenieten van de geur van de barbecue, maar je loopt natuurlijk ook niet het risico dat je net met de tafel in de rook zou zitten. Zo kan je de barbecue ook dichter bij de tafel plaatsen, waardoor de bakker ook langer mee aan tafel kan zitten.

Keramische barbecue

De keramische barbecues hebben afgelopen jaren in populariteit gewonnen. Ze kwamen meer en meer bij mensen in de tuin opduiken. In de winkels zie je ze meer verschijnen. Ook bij Out at Home vind je ze op de website! Maar wat maakt deze barbecues nu zo speciaal?

De keramische barbecues zijn heel efficiënt in gebruik. Ook hier kan je de temperatuur beheersen, waardoor je het bakken onder controle blijft houden. Door deze nauwkeurige temperatuurregeling kan je verschillende soorten vlees snel en gemakkelijk op verschillende temperaturen bakken. Maak dus zeker indruk op je gasten met een keramische barbecue!

Mobiele barbecue

Zou je het liefst overal willen barbecueën, waar je ook bent? Ook onze echte avonturiers kunnen dus genieten van een zomeravond vol lekkers met een mobiele barbecue. Deze barbecues zijn plooibaar, handig te monteren en mee te nemen. Deze zijn ideaal voor een campingbarbecue, op een boot of tijdens de festivals. Ook niet te vergeten, de mobiele barbecues zijn gemakkelijk schoon te maken. Dit maakt het nog fijner om elke leuke plaats op te zoeken en zorgeloos te genieten. 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl