Geef de trap in jouw huis een volledig nieuwe look met traprenovatie


 Is jouw trap in de hal of in de woonkamer toe aan vervanging, omdat deze niet meer in je interieur past of omdat deze is versleten? Stairz biedt je eindeloze mogelijkheden om met traprenovatie een echte eyecatcher van jouw trap te maken. Of deze nu beschadigd, verouderd of onveilig geworden is, traprenovatie uitgevoerd door de specialisten van Stairz garandeert voor jaren weer een mooie en veilige trap!

Kies de vorm van traprenovatie die past bij jouw woonwensen

De trap is niet langer alleen een objecten dat twee verdiepingen in een huis met elkaar verbindt. Het behoort tegenwoordig namelijk tot de mogelijkheden om jouw trap om te toveren tot een designobject met een luxe look! Wil jij thuis de trap renoveren? Kies een vorm van traprenovatie passend bij jouw woonwensen. Heb je een dichte trap dan zit hieronder veelal een trapkast, toilet of berging. De traptreden zijn dan via stootborden met elkaar verbonden. Dit zijn de verticale planken tussen de treden. Bij de renovatie van de trap wordt dan ook de montage van nieuwe stootborden en ook sluitlijsten en overzettreden meegenomen. Heeft jouw huis een trap van beton? Deze is ook prima geschikt voor het prachtige trede-over-trede-systeem van Stairz. Kale traptreden worden hiermee omgetoverd tot mooie planken. Deze treden brengen het extra voordeel met zich mee dat deze bestand zijn tegen krassen, stoten en slijtage. Ook zijn deze antislip en hebben ze een geluiddempende werking.

trede-over-trede-systeem van Stairz

Vakkundige montage en afwerking

Kies je voor open trap renovatie dan ervaar je waarom het werk van experts een absolute must is. Elk onderdeel is vanuit je woonkamer of gang namelijk direct zichtbaar. Ieder onderdeel wordt door de specialisten van Stairz echter perfect uitgevoerd. Variërend van de voor- en achterzijde, de trapwangen, de balusters, de palen en de leiwang. Je hebt daarbij de keuze uit een volledige of enkelvoudige renovatie. Vakkundige montage en afwerking zijn een vereiste. De nieuwe onderdelen worden op maat gemaakt bij het trede-over-trede-systeem van Stairz. Deze worden vervolgens over of in de plaats van de oude onderdelen gemonteerd.

Laat je open trap dicht maken

Wist je dat het ook mogelijk is om een open trap dicht te laten maken? Dat kan vanwege verschillende redenen. Natuurlijk is veiligheid belangrijk. Maar ook helpt een dichte trap bij het terugdringen van stookkosten en levert deze extra bergruimte op in huis. De vakmensen van Stairz adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.

De overtreffende trap van Stairz

Elke traprenovatie uitgevoerd door de experts van Stairz is het resultaat van vele jaren ervaring en technische kennis. Deze vakmensen weten als geen ander dat elke trap vraagt om een andere behandeling. Het vereiste maatwerk wordt uitgevoerd met mallen van de bestaande trap. Zo sluiten alle nieuwe onderdelen perfect aan! Niet voor niets krijg je maar liefst twintig jaar garantie tegen doorslijten. Wil je de trap in jouw huis ook voorzien van een nieuwe look met traprenovatie? De bevlogen vakmensen van Stairz komen vrijblijvend langs en geven je gratis advies op maat. Natuurlijk krijg je ook meteen een offerte.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl