3 geschikte ruimtes voor jouw slaapbank

3 geschikte ruimtes voor jouw slaapbank


Een slaapbank wordt vaak in de woonkamer geplaatst, maar dit is niet altijd logisch. De slaapbank heeft twee functies: een bed en een bank. Als er visite komt, kun je gezellig een borrel drinken. De bank kan ook worden uitgeklapt en is dan meer dan een bank. De bank kan worden omgetoverd tot een compleet bed. De slaapbank komt prima tot haar recht in andere ruimtes van de woning. Wij vertellen jou graag meer over een geschikte ruimte voor jouw slaapbank. Lees snel verder en wie weet hij jij binnenkort een slaapbank toegevoegd aan jouw woning. 

Logeerkamer

Een slaapbank is uitermate geschikt voor logees. De slaapbank is perfect voor de logeerkamer. De logés kunnen overdag lekker zitten op de bank. In de avond willen ze graag naar bed en kunnen ze de slaapbank gemakkelijk omtoveren tot een bed. Als jij een slaapbank in de ruimte plaatst, dan krijgt het niet meteen een slaapkamer label. Als er een bank met een spelcomputer staat, dan is het al snel een echte hobbykamer voor de kinderen. Komt er vaak een logee bij jou langs? Houd dan rekening met het uitklapmechanisme. Je wilt de slaapbank namelijk snel kunnen omtoveren naar een bed en ook weer terug naar de bank. 

Kinderkamer

Op jongere leeftijd vinden kinderen het fantastisch om bij elkaar te logeren. Lekker samen op één kamer slapen en genieten van de late avonduurtjes. Aangezien een logeerpartij vaak voorkomt, is een slaapplek nooit overbodig. Door middel van een slaapbank, kan er altijd een logee blijven slapen. Overdag kan er op de kinderkamer lekker worden gespeeld op de bank. In de avonduren kan de logee lekker slapen op de omgetoverde bank. 

Studeerkamer

Overdag kan de kamer wordt gebruikt om te studeren. Deze studeerkamer wordt in de weekenden vaak niet gebruikt. Je ziet dat de logees vaak in de weekenden komen. Maak een multifunctionele kamer van jouw studeerkamer. Door de weeks druk aan het studeren om goede resultaten te behalen. In de weekenden kan je lekker naar een feestje gaan. Samen naar huis fietsen is altijd gezelliger dan alleen. Jij tovert jouw studeerkamer gemakkelijk om tot een extra slaapplek. Laat je twee beste vriendinnetje heerlijk slapen op de slaapbank 160 breed

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl