3 redenen om voor een nieuwe boxspring te kiezen!

3 redenen om voor een nieuwe boxspring te kiezen!


Kies je voor een traditioneel ledikant of bed? Of ga je dit keer toch voor de populaire boxspring? Dat is een vraag die je jezelf ongetwijfeld hebt gesteld toen je oude bed aan vervanging toe was. Geen wonder ook, want de boxspring behoort inmiddels tot één van de populairste slaapsystemen ooit. Steeds meer mensen kiezen zonder nadenken voor de boxspring. Een echte verrijking voor de slaapkamer én voor de nachtrust.

Ben jij nog niet geheel overtuigd? Hier zijn 3 redenen om vandaag nog voor een nieuwe boxspring te kiezen.

1.      Vakantiegevoel thuis

De boxspring werd in eerste instantie vooral in hotelkamers gezien. Mensen begonnen de boxspring dan ook te associëren met het echte vakantiegevoel. Zo’n heerlijk bed waar je eigenlijk liever helemaal niet uit wilt komen. Op een gegeven moment werden de boxsprings ook door particulieren massaal gekocht en werd dit vakantiegevoel thuis gerealiseerd.

En zeg nou zelf: als je de slaapkamer binnenstapt en hier een prachtige en bovenal comfy boxspring staat, dan geef dit je toch direct het gevoel van luxe en ontspanning? Het échte vakantiegevoel gewoon lekker thuis met jouw eigen boxspring. Wat wil je nog meer?

2.      In alle soorten en maten verkrijgbaar

Veel mensen zijn bang dat een boxspring alleen weggelegd is voor mensen die over een zeer grote slaapkamer beschikken. Niets is echter minder waar. Boxsprings zijn tegenwoordig namelijk in werkelijk alle soorten en maten verkrijgbaar. Daardoor is er voor ieder wat wils te vinden. Je kunt kiezen voor een relatief klein exemplaar, maar ook over een enorm groot formaat waar jullie samen dwars in kunnen liggen. Het is maar net wat mogelijk is in jouw slaapkamer en wat jij prettig vindt.

Wil je een matras kopen voor de boxspring? Houd er dan rekening mee dat een boxspring van zichzelf al relatief hoog is. Kies je ook nog eens voor een relatief dik matras, dan kan dit ervoor zorgen dat het bed nóg hoger wordt. Bepaal daarom van tevoren wat jij prettig vindt. In principe kunnen gelukkig wel alle soorten matrassen op het bed geplaatst worden. Dus keus genoeg om voor nog meer comfort te zorgen.

3.      Perfecte slaaphoogte

Groot voordeel van een boxspring is dat deze veel hoger is dan een standaard bed of ledikant. Hierdoor beschik je over een geweldige hoogte om op te slapen. Bovendien wordt het hierdoor ook een stuk gemakkelijker om het bed te verschonen en opnieuw op te maken. Je hoeft namelijk veel minder diep te buigen. Zo bespaar je jezelf een hoop fysieke ongemakken en het maakt het verschonen van het bed ook nog eens een stuk eenvoudiger.

Ook voor mensen die de mobiliteit door de jaren heen iets verloren zijn of die kampen met chronische rugpijnen is een boxspring een zeer geschikt bed. Doordat deze veel hoger valt, zullen zij ook veel minder moeite hoeven doen om in- en uit het bed te stappen. Zo begin je iedere dag met een veel beter gevoel.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl