Geef je bank een make-over met een grand foulard


Mopperend sta je weer uren te poetsen op vlekken die er toch niet meer uit gaan. Je bankstel is nu toch echt aan vervanging toe. Enkel de financiële middelen ontbreken nog. Dat je bankstel het middelpunt is van de woonkamer hoeven we jou niet uit te leggen. Als deze er dan ook versleten of bevlekt uit ziet kan dat een nadelig effect hebben op de uitstraling van de rest van de woonkamer. Dat moet je uiteraard proberen te voorkomen! Wees maar gerust, dat betekent niet dat je nu al je spaarcentjes van de bank moet halen en de resterende maand op een droge boterham moet knagen. Er is een veel simpelere manier om je bank er weer als nieuw uit te laten zien zonder dat je daar al te veel geld aan uit hoeft te geven, dit door middel van een grand foulard. Wat dat is en hoe je dit combineert met je bankstel? Dat en nog veel meer leggen we uit in dit artikel.

Wat is een grand foulard?

Een grand foulard is eigenlijk de chique benaming van een sierdoek of grote plaid. Uiteraard spreken we dan niet zomaar over een plaid die je in elk winkeltje voor een tientje kan krijgen. Dit zijn plaids van zware kwaliteit met een chique uitstraling. Bovendien zijn dit extra grote modellen waardoor bankstellen of zelfs bedden met de stof bedekt kunnen worden. Door middel van een grand foulard kan je het bankstel dan ook binnen mum van tijd een make-over geven waar stylisten nog wat van zouden kunnen leren. Deze plaids van zware kwaliteit zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Zo is er altijd wel iets wat bij jouw inrichting past.

Hoe combineer je een grand foulard met je bankstel?

Als je bankstel echt aan vernieuwing toe is en je op dit moment niet de financiële middelen hebt om deze te vervangen is het gebruik van een grand foulard de perfecte tussenoplossing. Met de grand foulard bedek je de vervelende slijtage- of vuilplekken en zorg je ervoor dat je bank er weer als nieuw uit ziet. Je hebt nu zelfs de mogelijkheid om voor een andere kleurcombinatie te kiezen. Hiermee is het een zeer goedkope manier om jouw interieurstijl een flinke omslag te geven. Tip: geef je woonkamer wat extra door meerdere kleuren te gebruiken in je bankstel. Dit kun je weergeven door het gebruik van kussens, plaids of andere accessoires. Wist je dat colorblocking helemaal in is anno 2018? Met jouw nieuwe grand foulard maak jij alvast een beginnetje. Houd je het liever simpel? Ga dan voor een plaid in een neutrale kleur en schaf wat kussens aan om het geheel wat op te vrolijken. Zo kan je het zo gek en leuk maken als je zelf wilt.

plaid

Vind je het fijn om af en toe eens wat af te wisselen? Zorg er dan voor dat je twee grand foulards aanschaft. Uit praktisch oogpunt is het ook fijn als je zowel een grand foulard voor de winter als de zomer aanschaft. In de zomer kan je wat lichtere kleuren gebruiken en stof uitkiezen die minder warm wordt en snel plakt. In de winter ga je juist voor luxere en warmere stoffen om je lekker in te nestelen.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl