3 x beddengoed dat jouw slaapkamer-design compleet maakt 


Beddengoed, een belangrijk onderdeel van je dagelijkse slaaproutine en van je slaapkamer. Veel mensen hebben een voorkeur voor een bepaalde stof: zo houdt de één van katoenen hoeslakens terwijl de andere niets liever heeft dan een hoeslaken van badstof. Deze voorkeur is vaak erg bepalend bij het uitkiezen van nieuw beddengoed. Ook voor dekbedovertrekken en kussenslopen geldt vaak dat je een favoriet hebt waar je voorkeur naar uitgaat. Naast het soort stof is er nog een belangrijk onderdeel van het beddengoed, namelijk: het design. Jouw beddengoed maakt namelijk jouw slaapkamer interieur compleet en is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling. Vanwege de grote rol die het beddengoed speelt in het design van jouw slaapkamer nemen we je in dit blogartikel mee in drie verschillende opties voor beddengoed. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken als het gaat over het design van jouw beddengoed in combinatie met het interieur van jouw slaapkamer. 

Rust en eenvoud in de slaapkamer

Als je houdt van eenvoud en simpel is het aan te raden om voor een effen dekbedovertrek te kiezen. Het effen dekbedovertrek zal de sereniteit in je slaapkamer niet verstoren en zal ervoor zorgen dat de slaapkamer rust uitstraalt. Welke kleur dekbedovertrek je kiest is volledig aan jou. Wanneer je veel lichte tinten gebruikt in je slaapkamer kan het mooi zijn om juist te kiezen voor een iets minder lichte kleur beddengoed. Denk bijvoorbeeld aan een mooie set in taupe of oudroze. Hiermee bewaar je de rust en eenvoud maar wordt het niet saai. Ben je gek op tierelantijntjes en maken de accessoires in je slaapkamer de ruimte al redelijk af? Dan kun je het best kiezen voor een effen kleur beddengoed in bijvoorbeeld wit, gebroken wit of crème. Hiermee bewaar je de balans tussen de accessoires en je bed. Juist omdat het bed veel ruimte in beslag neemt kun je hier een groot verschil mee maken. 

Uitgesproken beddengoed

Wanneer het hele interieur van de slaapkamer bestaat uit eenvoud en je bijvoorbeeld bijna geen accessoires in de slaapkamer hebt staan, kan het juist een mooie toevoeging zijn om de kamer wat uitgesprokener te maken. Dit kun je doen door te kiezen voor beddengoed met print. Cinderella beddengoed heeft diverse mooie prints beschikbaar, zowel uitgesproken als subtiel. Een print kan net even dat beetje extra aan de slaapkamer geven waardoor de plek meer sfeer krijgt. Vergis je niet; je bevindt je gemiddeld zo’n 8 uur per dag op deze plek. Het is daarom belangrijk dat je een fijne, sfeervolle ruimte voor jezelf creëert. De bloemenprint zorgt voor een fleurige, vrolijke uitstraling. Vooral wanneer je de tinten uit de slaapkamer terug laat komen in het beddengoed kan het een prachtig sterke uitstraling aan je interieur geven. Denk bijvoorbeeld aan beddengoed met bloemen waarbij de tint van de muur ook weer terugkomt in de bloemen op het bed. 

Strepen zijn subtiel en trendy 

Beddengoed wat we de laatste tijd ook vaak terug zien komen is het beddengoed met strepen. Vooral de grove streep zien we met regelmaat terugkomen en het staat prachtig! Een dekbedovertrek met streep kan net even wat meer doen voor de ruimte dan beddengoed in een effen tint. Het is wat speelser maar toch strak en modern. De strepen zien we in allerlei kleuren, denk bijvoorbeeld aan blauw met wit, roze met wit, grijs met wit maar ook zwart met wit. Door effen kussentjes van Cinderella toe te voegen in dezelfde tinten als de strepen creëer je een luxueuze uitstraling waarbij je ’s ochtends bij het opmaken van je het bed alweer zin krijgt om er ’s avonds in te duiken. Dat is wat je wil toch? Wil jij eens rondneuzen op een website met een groot aanbod en beddengoed van de beste kwaliteit? Dan raden we Cinderella.nl zeker aan! 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl