tv standaard tafel

Bespaar ruimte met een tv standaard!


Een tv standaard is de perfecte oplossing bij ruimtegebrek in huis. We zijn allemaal wel bekend met het traditionele tv-meubel en de tv beugel. Een tv standaard wordt echter veel minder vaak genoemd als alternatief. Dit terwijl deze talloze voordelen kent. Een tv standaard is de ideale oplossing als je meer ruimte in huis wilt creëren en daarnaast ook nog eens wilt genieten van dé perfecte kijkhoogte. Een tv standaard, ook wel vloerstandaard genoemd, is vaak in hoogte verstelbaar waardoor je de kijkhoogte naar eigen wens kunt aanpassen. Zo heb je nooit meer last van een zere nek tijdens het televisiekijken. Bovendien is de vloerstandaard ook nog eens gemakkelijk door de kamer heen te verplaatsen. Dit in tegenstelling tot de tv beugel die altijd op dezelfde locatie zal hangen. Zo geniet je zelfs na het aanpassen van het interieur nog van een geweldige eyecatcher voor jouw televisie. In dit artikel vertellen we waar je op moet letten bij de aanschaf van een tv standaard.

Passend bij het interieur

De televisie heeft een centrale rol in onze woonkamer. Meestal worden alle meubels afgestemd op de kijkrichting. De uitstraling van het tv meubel, de tv beugel of de vloerstandaard is dan ook van essentieel belang voor de sfeer in de rest van de ruimte. Bij een tv standaard is het goed mogelijk om deze een speciaal ontwerp mee te geven zodat deze bij de rest van het interieur past. Zo wordt de televisie niet meer alleen een handig middel om je vrije tijd mee door te komen, maar ook nog eens een eyecatcher voor je wooninterieur. Zo slag je twee vliegen in één klap!

Om de tv standaard te laten passen bij de rest van het interieur is het belangrijk om voor eenheid te zorgen. Kies bijvoorbeeld voor dezelfde kleuren, patronen of stoffen die je in de rest van de woning tegenkomt. Zo versterk je de huidige woonstijl en creëer ie rust en eenheid.

tv standaard

Hoe kies je de juiste tv standaard?

Het aanbod in tv standaarden is ontzettend divers. Je hebt verschillende maten, kleuren en verstelbare opties om jouw woning mee te verrijken. Maar hoe kies je dan nog de juiste standaard? Hierbij is het vooral belangrijk dat je naar de grootte van je televisie kijkt. Logischerwijs kan niet elke standaard even veel gewicht dragen. De keuze is dan ook vooral afhankelijk van de grootte en het gewicht van de televisie. Alleen dan kun je de juiste beslissing maken.

tv standaard model

Hoe zit het met de kabels?

Vaak horen we dat een tv-meubel zo handig is omdat je zo gemakkelijk alle kabels kunt wegwerken. Niemand houdt immers van kabels die duidelijk in het zicht liggen. Ook bij een tv standaard is het mogelijk om de kabels netjes weg te werken. Vaak is er een holle buis verwerkt in de standaard. Zo kun je de buizen ongemerkt wegleiden van de standaard. Soms is het ook mogelijk om gebruik te maken van verlichting in combinatie met de tv standaard. Dankzij zachte sfeerverlichting om de standaard, zorg je ervoor dat jouw televisie de pronkstuk van de ruimte wordt.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl