De beste stofzuigers voor thuis

De beste stofzuigers voor thuis


Hagelslag die iets te enthousiast op de boterham wordt gestrooid, de kat die tijdens het eten de brokjes over de grond gooit, of een kopje dat uit je handen valt en in stukjes uiteen spat: het zijn van die ongelukjes die dagelijks gebeuren. En in al deze gevallen is het handig om een goede stofzuiger bij de hand te hebben. Het is niet voor niets dat juist dit huishoudelijke apparaat in praktisch ieder huishouden te vinden is. Toe aan een nieuw exemplaar? Dan is natuurlijk de vraag: wat is de beste stofzuiger voor thuis? Wij zetten een aantal goede, bekend en minder bekende, merken voor je op een rij.

AEG: alleskunner van kwaliteit

AEG maakt stofzuigers met zak, maar ook stofzuigers zonder zak. Daarnaast komen er ook steeds meer robotstofzuigers van dit merk op de markt. Zo’n robotstofzuiger biedt diverse voordelen. De belangrijkste is uiteraard dat je zelf niet meer aan de slag hoeft. Daarnaast is het praktisch dat een robotstofzuiger snoerloos is. Je hoeft dus nooit meer op zoek naar een stopcontact in de buurt van de plek waar je wilt stofzuigen. AEG legt bij hun stofzuigers de focus op een optimale zuigkracht en op de juiste filtersystemen. Zo kun je met een AEG stofzuiger zelfs de kleinste huisstofdeeltjes verwijderen.

Miele: er is nog steeds geen betere

Het is inmiddels al een oudere slogan, maar veel mensen zullen hem nog herkennen: Miele, er is geen betere. Hoewel deze zin weinig ruimte biedt voor bescheidenheid, zit er zeker een kern van waarheid in. Voor Miele is gebruiksgemak bijvoorbeeld een belangrijk uitgangspunt. De nieuwste modellen zijn dan ook uitgerust met een speciale ergonomische handgreep. Deze handgreep zorgt ervoor dat je geen belasting op je post hebt tijdens het stofzuigen. op technologisch gebied is Miele een merk van innovaties. In de stofzuiger van Miele zonder zak wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de eigen Vortex-technologie. Hiervoor wordt gewerkt met een luchtstroom van meer dan 100 km per uur, die ervoor zorgt dat het grovere vuil gescheiden wordt van de kleinere stofdeeltjes.

Bosch: je vloeren grondig schoon

Heb jij of iemand anders van je gezin last van allergieën? Dan is het extra belangrijk om je huis grondig schoon te houden. Stofzuigen is hiervoor niet altijd voldoende. Het bekende merk Bosch heeft om die reden ook ProHygienic stofzuigers in het assortiment. Deze stofzuigers hebben een extra krachtige motor en zijn voorzien van een speciaal filter. De lucht die daardoor uit de stofzuiger komt is hierdoor bijna 100 procent schoner dan bij andere stofzuigers.

Dyson: voorop in innovatie

Heb jij je ooit afgevraagd hoe allergenen via het huis van je huisdier verspreid worden? Dyson wel! Door precies te weten hoe dit proces verloopt, kun je dit namelijk ook beter voorkomen. Als je huisdieren hebt kan een stofzuiger van Dyson dus erg interessant zijn. Daarbij wordt gelukkig ook comfort niet uit het oog verloren. Zo beschikken de sledestofzuigers van dit merk over de speciale Ball-techniek, die ervoor zorgt dat het apparaat optimaal wendbaar is.

Welke stofzuiger kies jij?

Zoals je ziet is het aanbod op het gebied van stofzuigers erg uitgebreid en divers. En dan hebben we nog niets de wat minder bekende merken besproken! Ben je op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Bedenk dan dat de ‘ideale’ stofzuiger voor iedereen weer een andere is. Bedenk aan welke eisen jouw stofzuiger moet voldoen en ga daarnaar op zoek. Zo vind je vast de beste stofzuiger voor bij jou in huis!

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl